Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó, igazán jólelkű férfi miért viselkedik olyan aberráltan szex közben?
Szex közben nem mindig ugyanazok maradnak az emberek mint normál hétköznapokban.
A szex közben termelődő hormonok befolyásolják a tudatot. És az alkoholhoz hasonlóan különböző hatással lehet az egyénekre. Az alkohol esetében is van aki elfekszik csendesen ha részeg, van aki meg dühöngeni kezd.
Én örülnék, ha ilyen férfit találnék. (nem kérek privátot!!)
De, ha téged ez nem indít be, akkor nem illetek össze az ágyban. Vagy kompromisszumokat kell kötni, vagy hagyni egymást, hogy egyikőtök se sérüljön.
Az én párom is ilyen: a hétköznapokban maximálisan figyelmes, kedves, toleráns, jólelkű, az ágyban viszont domináns vadállat. Én meg pont fordítva vagyok: a hétköznapokban magabiztos, nagyszájú, közvetlen vagyok, az ágyban viszont szeretem alárendelni magam a partneremnek.
Nem szado-mazo, hanem finom, érzéki dominanciajátékok... (attól még a párom figyelmes a szexben is, és fontos neki, hogy nekem is jó legyen, csak szeret dominálni).
Nekünk ez így tökéletes, abszolút összeillünk.
Mert a hétköznapokban moderálja magát.
A párom is ilyen. Nem puhapöts, de figyelmes, előzékeny, udvarias, stb. Az ágyban viszont dominál - persze csak addig megyünk el, míg nekem is jó.
Az exem emellett a hétköznapokban puhapöts is volt, ami azt eredményezte, hogy a szexben nagyon durva és kihasználta, hogy erősebb és rajtam "uralkodhat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!