Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem viselkedik szánalmasan a pasim?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve hogy együtt vagyunk. Néhány barátommal már régóta terveztünk egy közös utazást valahova a Távol-Keletre, és most úgy tűnik, hogy február vége fele ez meg is valósul. A "probléma" ott kezdődik, hogy úgy nézne ki a dolog, hogy 8 pasi, és én. Mondjuk problémája ezzel csak a barátomnak van, teljesen felháborodott hogy én mit képzelek magamról. Emlékeztettem, hogy tavaly nyáron a haverjaival fesztiválozni ment az usa-ba, ahol meg is csalt, erre az volt a reakciója, hogy "nekem 5 pasi nem ugyanaz, mint neked 8" Mire mondtam neki, hogy ennyire hülye nem lehet, erre besértődött, és elviharzott azzal, hogy "oké, menjek, de akkor az ő nevét felejtsem el" Előtte mondjuk egy órán keresztül hepciáskodott, hogy én ezt mégis hogy képzelem, miért nem csalom meg a szeme előtt, minek megyek Kambodzsáig, stb.

Most akkor ki az idióta? Mit csináljak vele?

2017. jan. 8. 13:46
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%

Szóval megcsalt téged, te ezt tudod, ennek ellenére vígan életiek életetek?

Kérdező, te debil vagy.

2017. jan. 8. 13:53
 2/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jelzőt, az én véleményem az, hogy létezik a szó, hogy megbocsájtás.
2017. jan. 8. 13:55
 3/32 anonim ***** válasza:
55%
stabil!
2017. jan. 8. 13:55
 4/32 anonim ***** válasza:
92%
és ha a pasid csal meg amíg te Ázsiában vagy?
2017. jan. 8. 13:57
 5/32 anonim ***** válasza:
94%

örüljön a pasid hogy te megbocsájtottál neki! (nem mindenki tette volna ugyanezt)

az a minimum hogy ezek után ne kössön beléd ha te el akarsz menni fiukkal. és ha jol sejtem neked eszed ágában sincs őt megcsalni. szóval, igen szánalmas a pasi viselkedése.

2017. jan. 8. 13:59
 6/32 anonim válasza:
87%

Már ne haragudj, kérdező, ha megbocsátasz neki annak ellenére, akkor elég hülye vagy!

Ha 1x megcsalt, akkor többször is meg fog!

A helyedben dobnám és nem bocsátanám meg neki!

Más pasik is léteznek, nem csak ő!

2017. jan. 8. 14:01
 7/32 A kérdező kommentje:
Szerintem az az én dolgom, hogy megbocsájtok, vagy sem, a kérdésem szempontjából marhára lényegtelen.
2017. jan. 8. 14:03
 8/32 anonim ***** válasza:
98%
Az egesz kapcsolat egy nagy kalap szar mar igy is. Szoval, egy Kambodzsa ide vagy oda mar igazan nem szamit nektek.
2017. jan. 8. 14:12
 9/32 anonim válasza:
92%
a pasid egy csicska :D
2017. jan. 8. 14:13
 10/32 anonim válasza:
100%

"Szerintem az az én dolgom, hogy megbocsájtok, vagy sem, a kérdésem szempontjából marhára lényegtelen."

A kérdésed szempontjából "marhára lényegtelen", hogy szakítasz vele, vagy bizonytalan párkapcsolatban élsz!

"Ha nem tudom, nem fáj"

Igaz? :D

Oké, nem mi döntünk a sorsodról...

Te dönts, hogy szakítasz, vagy szenvedsz!

2017. jan. 8. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!