Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom emiatt hisztizik, fiúk, miért olyan fontos ez?
Szeretem, hogy hosszú a hajam, de már rettentően unom.
Régebben volt, hogy ilyesmi frizurám volt:
Jól állt, imádtam. Nagyon hiányzik, hogy megint olyan legyen.
A párom úgy ismert meg, hogyár vállig érő volt, azóta pedig hátközépig ér bőven.
Sokszor felhoztam neki a dolgot, de mindig iszonyúan kiakad és kézzel-lábbal tiltakozik, mert szerinte a rövid haj nem vonzó.
Kérdeztem, hogy akkor nem tetszenék neki, elhagyna? De azt mondta tetszenék neki és nem szakítana emiatt.
Mkt csináljak, nem akarom, hogy ne legyek vonzó neki, de imádom azt a rövidet, ami volt (éppen ezért egy köztes megoldás nem játszik, nekem a rövid kell :D)
9 megmondta a tutit, férfiként ugyanúgy látom. A rövid haj a nők egy százalékának áll jól. Egy kapcsolathoz vonzódás, szeretet, kötődés kell. Ha neked belefér hogy jelentősen csökken a vonzerőd, akkor csináld. Ettől még szeretni fog és kötődni is ha régen vagytok együtt, de - ki tudja mennyire - barátiasodni fog a kapcsolatotok. Férfiaknak különösen fontos a vonzalomhoz hogy mit látnak.
A párod ugyanúgy gáz, ő se veszi figyelembe hogy neked mi a vonzó, ha jól értem.
Kössél vele alkut, megmarad a szép hosszú hajad, ő pedig férfiasabb/divatosabb/elegánsabb/mittudomén milyen ruhákat hord ezentúl, például kezdi azzal, hogy elmegy egy stylisthoz.
Ahogy itt olvasgatok erről a gondolatmenetről,a nőknek nincs fogalmuk,hogy a férfi miért kedveli jobban a hosszú hajú nőket.
Nos,ezt én sem tudom megmagyarázni.
De úgy gondolom ez egy evolúciós folyamat.
Sokáig nem találták fel az ollót,tehát szépen lassan kódolva lett ez a fajta elvárás.
Nekem már egy kicsi csuri is megteszi.:)
Személy szerint en is a hosszú hajat szeretem és le nem vagatnam semmi pénzért. DE az biztos, hogyha a barátom el kezdene azon hisztizni, hogy mégis levagatnam és képes lenne emiatt elhagyni, akkor egy percig nem bánkódnék! Egy olyan ember, aki hajhosszban méri a szeretetét, az nem is igazán szereti a másikat. Ha meg azt látnám, hogy emiatt kevésbé vonzódik hozzam és megváltozik a viselkedése, akkor én magam raknam ki.
Egy komoly kapcsolat bőven túlmutat ilyen kis pitiáner dolgokon, mint hogy meddig ér a haja.
Kérdés, neked mi fontos.
A te hajad, azt csinálsz vele, amit akarsz.
Levágatod rövidre és az lesz a következménye, hogy a párod, messze nem fog annyira kívánni, mint hosszú hajjal. Sétáltok, szórakozó helyen vagytok és a barátod a hosszú hajú csajokat bámulja. Akkor, nem kell csodálkozni, hogy miért lett ilyen a pasid.
Nekem, a nejem egyszer vágatta le és utána csodálkozott, hogy a szexuális életünk, kb negyedére zuhant. Végül is, megértette, hogy egy ázott verébhez, semmi kedvem hozzá bújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!