Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom emiatt hisztizik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom emiatt hisztizik, fiúk, miért olyan fontos ez?

Figyelt kérdés

Szeretem, hogy hosszú a hajam, de már rettentően unom.

Régebben volt, hogy ilyesmi frizurám volt:

[link]

Jól állt, imádtam. Nagyon hiányzik, hogy megint olyan legyen.

A párom úgy ismert meg, hogyár vállig érő volt, azóta pedig hátközépig ér bőven.

Sokszor felhoztam neki a dolgot, de mindig iszonyúan kiakad és kézzel-lábbal tiltakozik, mert szerinte a rövid haj nem vonzó.

Kérdeztem, hogy akkor nem tetszenék neki, elhagyna? De azt mondta tetszenék neki és nem szakítana emiatt.

Mkt csináljak, nem akarom, hogy ne legyek vonzó neki, de imádom azt a rövidet, ami volt (éppen ezért egy köztes megoldás nem játszik, nekem a rövid kell :D)

2017. jan. 7. 14:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%
Itt mindig azt olvasni, hogy a pasiknak semmi elvárásuk a nők irányába, aztán ilyen piszlicsáré dolgokon hisztikéznek.
2017. jan. 7. 14:48
 12/32 anonim ***** válasza:
14%
Én, a rövid hajú nőben, nem látom a nőt. A párom levágatná, élhetnénk továbbra is együtt barátként. Azt, ne várja, hogy szexuálisan is vonzódjak hozzá.
2017. jan. 7. 14:49
 13/32 anonim ***** válasza:

A te fejeden van a hajad, nem az övén!

Vágasd le ha neked úgy tetszik, kötve hiszem, hogy a hajad miatt jött össze veled!

2017. jan. 7. 14:53
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
11-es igen, és általában azoknak van a legtöbb elvárásuk, akiknek még barátnőjük se volt soha. :D
2017. jan. 7. 14:54
 15/32 anonim ***** válasza:
21%
Én is csak a szakítás után vágattam le, mert igyekeztem az a lány maradni külsőre-belsőre akit megismert és megszeretett. Szóval a helyedben meghagynám a hosszút. Lehet neked jobban tetszik a rövid haj, de szerintem egy klasszikus hosszú alapból jól áll minden nőnek. :)
2017. jan. 7. 15:03
 16/32 A kérdező kommentje:
15.: a gond az, hogy ő még egy nem kapucnis pulóvert sem hajlandó felvenni a kedvemért, hiába tetszik nekem, akkor én miért mossam, fésüljem, szenvedjek vele az ő kedvéért?
2017. jan. 7. 15:08
 17/32 Diavolino44 ***** válasza:
34%
Férfiaknak fontosabb a külső, ez nem egy tul nagy elvárás, hogy legyen valakinek vallug erő haja, nekem férfiként is az van, nincs vele akkora nyűg.
2017. jan. 7. 15:18
 18/32 anonim ***** válasza:
72%
Kissé kiábrándító számomra, hogy egy kapcsolatban a vonzódás csupán a haj hosszúságán múlik. Szerintem a kisugárzás, a temperamentum, az összhatás sokkal fontosabb. A helyedben levágatnám valami szexi rövidre, ha pedig meggondolod magad, megint megnövesztheted.
2017. jan. 7. 15:21
 19/32 anonim ***** válasza:
49%

17-es, úgy tapasztalod, hogy a nőknek kevsbé fontos a külső?

Akkor miért van tele a gyk barátnő nélküli, picsogó, hisztiző fiúkkal? :D

2017. jan. 7. 15:21
 20/32 anonim ***** válasza:
72%
Mindig is utáltam az ilyen nyámnyila fiúkat akik azért nyavalyognak , hogy a barátnője milyenre vágatja a haját. Szerintem is szebb a hosszú, de ha te rövidet akarsz akkor vágasd le. Nehogy már ő mondja meg. Ha meg ezért elhagy akkor egy kis puha p*cs.
2017. jan. 7. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!