Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz meg az én jelenlétemben is más nőket és miért jegyzi meg nekem, hogy milyen jó nők? És ezt ma is miért kellett neki csinálni? (lent)
Elmentünk ruhát vásárolni, és ott volt egy ismerőse, egyfolytában azt stírölte, és már idegesített.
Mielőtt elindultunk itthonról, azt mondta siessek a ruhavásárlással, mert még dolga van.
Felpróbáltam egy-két cuccot, de nm tetszettek, ezért mondtam h mehetünk, de ő nem akart. Mondta h nézzünk még szét, hátha találok vmit, mert van ideje.
Aztán bevágtam a durcit, hogy miért nézegeti a csajt? Mg hogy ott van, akkor menjen hozzá oda (de ők személyesen nem is ismerik egymást, csak haverokon keresztül, meg onnan, h a csaj nézegeti őt közösségi oldalakon már jó pár hónapja) Tudom, h barátomnak bejön, mert mondta már régebben is. Elkezdi mondani, h "lehet vele jobban járnék, mert biztos kedvesebb lenne, mint te"
Közben + pont h ő velem mostanában bunkó. pl. felszedtem v. 3-4kilót, ő észre sem vette, csak onnan, h mondta neki egy havercsaj(akinek barátom szintén bejön)
Most ha mondom h fogynom kéne, akk azt mondja, h hát igen, van kis hasad, meg ilyenek!
Ja meg egy ilyen kijelentést tesz nekem, h "vannak rajtad kívül más szép lányok is"
persze, h vannak, de ne nézegessen már más lányokat előttem. majd ha a haverjaival lesz... sztem nem olyan szép lány, nem tudom miért kell ezt.
Ez ez szemét bu*nkó és nem szeret. 100%, hidd el, hogy te csak úgy vagy neki, ha talál egy "jobb nőt", azonnal lelép!
Ha egy pasi szerelmes, az mindenhogyan szeret, és más nőket már csak azért sem szíröl meg, hogy téged ne idegesítsen vele!!!
1. ezentúl te is nézd meg a jó pasikat, a feneküket, és jegyezd meg, hogy biztos jók az ágyban, ja és kedvesebbek is.(de ne mondd azt hogy azért mert ő is ezt csinálja, isten ments)
2. nézz körül, jöjj össze egy jó pasival és dobd. Mond meg neki, hogy találtál egy jobbat nála.
Az ilyet ezt érdemli.
Vagy dobd ki, de minél előbb, ne várd meg míg ő teszi!
26.L
Minek vagytok együtt ilyenekkel,akik így beszélnek veletek? :) Oké,szeretitek,de szeretni lehet többet is életünk során,ne maradj meg annál aki semmibe vesz titeket.És "visszaadni" meg gyerekes dolog,nem kell neked is ezrét a pasik fenekéről véleményt mondani elötte,ez barátnők között,haverok között elmegy,de a párodnál ne tedd,ne süllyedj le a szintjére,inkább hagyd ott.
18/L
Van barátja, vagy haverjai? Akikkel ezeket a gondolatait meg tudná osztani, és nem a barátnőjének (vagyis neked) mondani.
Ha vannak, és annak ellenére ilyen, akkor nem igazán passzoltok egymáshoz. Ez még csak rosszabb lesz már ezután, ha nem veszi észre magát és nem változik. Ebben így viszont ne is reménykedj.
Hát nálam az még hagyján, hogy megnézzen más nőket, nézze, meg jegyezze is meg hogy jól néznek ki. Nem érdekel, meg jegyzem neki akár, hogy vegyük be 3. nak, ilyenen nem akadok fent.
De az hogy a tested nem dicséri, hanem azal ront önbizalmadon az már furi..
Azért fura,hogy mit megengednek maguknak a srácok.Nekem is volt olyan barátom,akinek más lányok gyönyörűek voltak,és ezt közölte velem is,engem pedig csak akkor vett észre,ha mások megnéztek.Ezt nem kellene eltűrnünk!
Biztos,hogy szereted?Úgy értem,tutira érzel valamit iránta,de ha tudnál nélküle új életet kezdeni,önbizalommal,nyugodtabban:ez sokkal többet érne.Egyáltalán,MIT GONDOLNAK MAGUKBAN???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!