Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te ideges lennél a barátnődre ha leves után, főétel helyett csak gesztenyepüré lenne tejszínhabbal?
A leves jellemzően kitágítja a hasat, és a főétel így könnyebben mehet bele. Viszont egy gesztenyepürével nem fog megtelni, vagy elég hamar újra éhes lesz.
Viszont,
Egy tésztát nagyon gyorsan el lehet készíteni, felteszel vizet bele egy kanál sót, kb. 10 perc múlva ha forr, akkor mehet bele a tészta, és amikor puhább lesz, már kész is. Veszel mellé a boltban egy milánói/bolognai-mártást, és a második fogás már tálalható is.
#15 (14-es vagyok)
Mondjuk ez igaz. Én egy egyszerű zöldséglevesre gondoltam, ha esetleg még ő is kezdő a főzésben...
Sosem eszünk két fogást, maximum a barátom, ha még éhes, nekem a leves is főétel, hacsak nem étteremben eszünk.
De a barátom ha még éhes, a leves után, amit valószínűleg szintén ő készített, csinál még magának második fogást, nem gyakorin picsog :D
Ha ez nem trollkérdés, remélem a barátnőd megválik tőled hamarosan.
Egy tartalmas, húsos leves után simán adnak édességet bármilyen menüben és/vagy menzán is.
Ha viszont éhes maradnék, főznék kettőnknek korai vacsorára valami laktatóbbat.
Eltartod a nőt? Nyilván ő is dolgozik.
Undorító kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!