Borjú főétel elé milyen leves illik?
1. Ha borjúpörkölt körettel, akkor levesnek valami könnyű, savanykás levest: paradicsom leves, püszke (= egres) leves, hasonlót
2. Ha borsú sült, akkor lehet egy kicsit erősebb leves, pl. palócleves, vagy egy ragu-leves
3-as vagyok!
Aki/akik 0-ra tudnak pontozni, pedig a kérdezőnek a pörkölt-ötletem kifejezetten tetszik, akkor ők legalább miért nem írtak valami ötletet, segítséget a kérdezőnek???? Szánalmasak!
"Hagyma levesre gondoltam én is vagy céklakrémre és mellé ragura is. Viszont szerintetek valami gyümölcs, esetleg szilvakrém nagyon elütne? Vagy valami más gyümölcsleves?"
(Első vagyok.) Nagyon jó a gyümölcsleves is, azzal csak az lehet probléma, hogy tapasztalatom szerint sokan nem szeretik. De ha lesz választék, akkor ez nem gond, különben nagyon jó választás. Föntebb írták az egrest és a paradicsomlevest is, az is jó. Hagyma, céklakrém szintén.
A raguval kapcsolatban volna csak megjegyzésem, hogy az nem mindegy, hogy milyen ragu. A borjúnál "markánsabb" húsokat, a marhát, sertést kizárnám, ugyanúgy a kecskét és a birkát is. Ezért javasoltam korábban a szárnyasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!