Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudtára, hogy egy kicsit változtasson?
Sziasztok !
A párommal 3 éve vagyunk együtt, minden jó köztünk viszont amióta kapcsolatban vagyunk azóta egy kicsit elhanyagolja magát értem ezt a súlyára .Kérlek benneteket ne átkozzatok el , szeretem nagyon de picit zavar, hogy erre nem figyel oda . 22 éves röplabdázik rendszeresen de már pocakos . Nem azt mondom hogy az én alakom tökéletes de odafigyelek hogy a lehető legjobbat hozzam ki a testemből , futni járok , erősítek stb. Nem akarom megsérteni , megbántani , de hogy adjam tudtára hogy változtasson ? Próbálkoztam már azzal hogy hívtam futni/erősíteni de csak nevetett rajta hogy biztos nem .
amelyik libát tömik, az hízik :D
kemény dió lesz finoman a tudtára adni, hogy husis vagy csinálj valamit.
Én nem edzeni hívnám, hanem megkérdezném miket eszik napközbe meg este otthon, és próbálnám egészségesebb útra terelni.
3 éve vagytok együtt. Ennyi idő után tehát már illik teljesen fesztelenül őszintének és nyíltnak lenni egymással!
leülsz szépen vele és őszintén elmondod neki, hogy mi a problémád és javasolod, hogy mit tegyen azért, hogy ezen változtasson
ha sokat nasizik, akkor megkéred, hogy ezeket mellőzze
Tök mindegy, mennyit eszik, ha hízik.
3 év... egyrészt tényleg megmondhatnád neki így egyenesbe is, hogy zavar, hogy már most pocakosodik, másrészt meg az az időtáv, amikor már nem érzi úgy, hogy meg kell felelni neked, megvagy - és azt gondolja, akkor már lehet lazulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!