Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is ezt csinálja? Ez normális dolog?
azzal, hogy ilyen :"D szmájlikat írsz, elég gyerekes...
úgy érzem nem tűnik olyan hűdekibebaszott érdekfeszítőnek, hogy mit csinál a pasicskád a hátad mögött...
MÉg csak nem is válaszol arra a kérdésre, hogy "hogy döntesz" ? Buta is, meg is érdemli, hogy alázzák, zsák a foltját.
Hiába mondta el valaki tökéletesen, hogy milyen és mit kéne tennie. MÉg egy köszönöm se hagyta el az ostoba fejét.
Az enyém nem csinálja ezt, különben nem lenne a párom. Nem olvasgatjuk egymás üzeneteit, de tudjuk egymás feloldókódját, és ha mondjuk a kezembe veszem a telefonját, halál nyugodt, ahogy én is az vagyok. Szoktunk játszani egymás telefonján, ha rejtegetne valamit, gondolom, nem lenne ilyen.
Ne haragudj, de ennyire nem lehetsz ostoba, ez a fiú teljesen hülyére vesz és megaláz. Más lányoknak ilyeneket irogatni, ez ismerkedés, érdeklődés, teljesen egyértelmű, hogy nem csak haverkodni szeretne.
Hagyd ott a pasid a fenébe vagy maradj vele és legyél a kapcája, nincs más út.
Releváns tudni rólam, hogy eléggé introvertált vagyok. Nem vagyok társasági ember. Nem is szeretek nagyon emberek közé menni, ha nagyon nem muszáj.
Ezért nekem inkább olyan fajta beállítottságú ember kellene, aki szintén ugyan ez.
Egész életembe sajnos eléggé kicsi volt az önbecsülésem, szóval ide vagy oda bizalom, nekem rosszul esne, ha a kiszemeltem más srácokkal is társalogna. Sajnos a mai világban elég egy kisebb botlás és képes és tovább áll egy másik pasival.
Bár mondjuk addig nem érdekelne, amíg azt látnám, hogy a barátai ellenére is ugyan olyan fontos vagyok neki, vagy kicsivel fontosabb, hiszen nem a barátaival tervez közös életet az ember :D, szóval illene hogy a pasi fontosabb legyen :).
Ha megismerném mondjuk a barátait és el is fogadnának, meg látnám, hogy egyik sem akarja megkaparintani, akkor tényleg tojnék rá.
Exemnél sajnos eljátszottam hasonló dolgokat, de ott könyörgöm, volt okom rá. Nem szeretett, és mellettem beszélgetett pasikkal. Már kereste az új kiszemeltjét, úgy hogy kapcsolatban voltunk még. Meg uncsitesójának áradozott más pasikról, hogy de megcsókolta volna, stb..
És csak a végénél volt ez a baromság.
Az én párom ilyet nem csinál, mert imád és tisztel engem :D
Figyelj, a párod egy tipikus hulladék, oké? Kisajátító, manipulatív, féltékeny, nőcsábász kis gyökér. Minél előbb hagyod ott, annál jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!