Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mikor rájön és rossz kedve van vagy mérges üt engem pedig én nem bántom őt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok 25 éves férfi vagyok.Szégyen lesz ez most de problémám van a párommal az életársammal úgyan is ha mérges vagy olyan baja van, üt engem és én nem merek neki vissza ütni mert lány és én lányokat nem ütök. Kezdem már ezt unni. Mit tegyek?2017. jan. 1. 13:51
31/31 anonim válasza:
jaj, a vizsgaidőszak, hogy magyarázkodik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!