Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mikor rájön és rossz kedve van vagy mérges üt engem pedig én nem bántom őt, mit tegyek?
na jó...
1.) #8 szerintem, amit írtál az valami oltári baromság. De látom, hogy te nagyon beleélted magad, ezért hidd ezt, ha akarod. Le is hülyézhetsz, ha akarsz meg személyeskedhetsz.
2.) Drága kérdező... Ha ott áll veled szemben egy ember, aztán elkezd megrúgni, emeli a lábát, és látod, hogy tökön akar rúgni, akkor Te egy helyben maradsz? Miért nem védekezel? Igen azt mondják, hogy nem ütünk meg nőt, de nem azt, hogy nem szabad kivédeni sem. Baromság. Szájba vágott, és nem védekeztél? Amúgy én kegyetlenül leteremtettem volna, hogy mégis mit képzel magáról? Azt gondolja, hogy neki mindent szabad ?
Engem nagyon felháborít ez az oldala az egyenlőtlenségnek... ennyit a nők hőn áhított egyenjogúságáról.
Még gimnazista koromban sokszor volt, hogy olyan lánnyal ismerkedtem, akik ha bírtak, akkor beleboxoltak a vállamba, és engem zavart. Ha fájt, ha nem fájt, akkor is felháborított, hogy hogyan mer megütni engem, amikor ha én a kezem felemelném, már akkor kiakadna. Persze tudtam, hogy csak tinilány és nem tudja kezelni a vonzalmát irántam, és megtanítottam szépen, hogy ha mindenképpen fizikai kontaktust akar velem létesíteni, akkor simogasson meg... és ez bejött... után már nem öklösöket kaptam a vállamba, hanem ha "feldühítettem" (viccelődtem, és nem tudott visszavágni semmi frappánssal), akkor kicsit ütött aztán megsimogatott.
A másik: Járjál harcművészetet, küzdősportot tanulni könyörgöm. Ha egy nőtől nem tudod megvédeni magadat, akkor mi lenne, ha az utcán támadna meg valaki. Vagy téged és a barátnődet? (persze ez a csaj gondolom a szart is kiszedné a támadóból, de majd a kövekező barátnőd, aki nem az elmegyógyintézetbe való)
Amúgy a legtöbbször, ha egy nő meg akar ütni, akkor kivédem egy erősebb reflex mozdulattal, ami még az ő kezének fáj jobban... olyankor mindig néznek, hogy én mit képzelek magamról, és ez nekik mennyire fájt, de én ezeket nem számítom annak, hogy megütöttem őket. És leszarom, hogy nekik fájt. Ez tipikusan az, aki másnak vermet ás esete. Elképesztően ideges tudok lenni azoktól a nőktől, akik azt gondolják, hogy a férfiak csak céltáblák, amiknek tilos visszaütni, ezért bármit lehet velük.
Egyszer bántam meg csak, hogy nem engedtem egy nőt, hogy megüssön... de az az anyám volt és én még 14 voltam.
Fel akart pofozni, már nagyon ideges volt rám, mert a szobám egy szemét telep volt kb. és ő is nagyon fáradt volt. Késő este, és már hetek óta nem csináltam meg, amit kért. Oda jött és nem hagyott aludni, amíg ki nem takarítok. Nekem is a tököm tele volt, és 14 évesen persze, hogy elküldtem, hogy hagyjon már. Aztán elém állt és láttam, hogy lendülne a keze... én meg nem tehetek róla, de reflexből kivédtem, pedig akkor még nem is tanultam semmi harcművészetet. Igazából nem is értem, hogy miért van bennem ennyire ez a reflex.
Aztán láttam az arcán, hogy nagyon fájt neki. Leeresztette a kezét, de újra megpróbálta, és én megint kivédtem ugyanazzal a mozdulattal. Az gondolom még jobban fájt neki, mert nem próbálta meg harmadszorra. Pedig reménykedtem benne, mert rájöttem, hogy hagynom kéne inkább, hogy megüssön, hiszen mégis csak az anyám... belemarkoltam a nadrágszáramba, hogy ne védekezzek semmiképpen... és nem ütött meg. Én meg bűntudatból olyan rendet rittyentettem, hogy még. Azóta tudja gondolom, hogy már erősebb vagyok nála, és nem próbált sosem megütni... meg hát én is felnőttem és nem veszekszünk már, jól kezeljük a konfliktust.
Ez az egyetlen alkalom, amikor úgy voltam vele, hogy megüthet valaki jogosan... de akkor is megérdemeltem, és mégsem hagytam! Szóval kapard össze a tökeid, és védekezz a barátnőddel szemben.
Amúgy olyan is volt, hogy meg akart ütni egy lány, és elkaptam a kezét, akkor rúgni akart, és elkaptam a lábát. Elengedtem és megint meg akart ütni, akkor már nagyon úgy voltam vele, hogy nem fog leállni, és magamhoz rántottam, elfordítottam és lefogtam úgy, hogy a keze hátul, és nem tud megütni sehogyan. Nem ütöttem meg. Csak akkor érzett fájdalmat, ha izgett-mozgott ki akart volna szabadulni. Elmondtam neki, hogy ne ütögessen rúgdosson, mert nem fogom tűrni, és utálom ezt, ha erőszakos agresszív, akkor az én társaságomban nem lehet. Aztán elengedtem, és aznap többször nem csinált ilyet. Legyél már olyan, aki kiáll magáért bakker. Egyáltalán miért vagy vele?
Csendes legyél, és szerény!
Szépen, csendben, ásd el a kertben, és ne dicsekedj vele senkinek!
Egyébként én is hiányolom a feminácikat! Amikor nő ír ki ilyesmit, vagy csak hogy kiabál a férje, tízesével, hordában támadnak. Még hogy egyenlőség... A nők kiváltságosnak érzik magukat.
Petsze tisztelet a kivételnek.
"Mi lenne, ha fordítva történne az eset? Ha egy nő írna ki ide egy kérdést, hogy a pasija így bánik vele, ahogy a kérdezővel a nője?"
Ez lenne:
Úgy kell neked, te választottad. Nyilván volt jele az első randin, csak leszartad, mert szép kerek volt a feneke. Nem akarod, hogy bántson? Ne csinálj olyan dolgokat, amikkel felidegesíted. Tartsd a szád, és tudd, hol a helyed. Mondanám, hogy hagyd el, de úgysem fogod, mert gyenge vagy. Ki milyet szakít, zsák a foltját.
Már nem azért, de a válaszolók nagy része nem írta ki egyértelműen, hogy férfi, vagy nő. Miből veszitek, hogy csak férfiak támogatják szegény kérdezőt? Attól, hogy valaki nem arra veri a nyálát a válaszban, hogy milyen neműként nyilatkozik, még próbálhat segíteni.
Gyanítom például, hogy nem én vagyok az egyetlen női válaszoló, aki elítéli a fent emlegetett kedves barátnő viselkedését.
Folyamatosan a nőket ócsároljátok meg femináciztok jobbra-balra, holott a kérdés szempontjából ez totál lényegtelen, és nem jut vele előrébb szegény srác.
"Úgy kell neked, te választottad. Nyilván volt jele az első randin, csak leszartad, mert szép kerek volt a feneke. Nem akarod, hogy bántson? Ne csinálj olyan dolgokat, amikkel felidegesíted. Tartsd a szád, és tudd, hol a helyed. Mondanám, hogy hagyd el, de úgysem fogod, mert gyenge vagy. Ki milyet szakít, zsák a foltját."
Kiváló. Legközelebb ha egy nő picsog, hogy bántalmazza a pasija, ezt fogom neki bemásolni. Gondolom egyetértesz vele. Vagy ez csak férfiakra vonatkozik?
19-es, nem olvastad végig, nyuszifül? Nem hiszem el, hogy le kell írnom, amit egyszer már leírtam.
Megkérdezte a válaszoló, hogy mi lenne, ha nő lenne a kérdező.
Leírtam azt a választ, amit mindig látok, ha nő kérdez ilyet.
Beírhatod válasznak, de pont azt írtam, amik ott vannak válasznak... mondd, hogy érted, könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!