Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mikor rájön és rossz kedve van vagy mérges üt engem pedig én nem bántom őt, mit tegyek?
Ha nő lennél is azt tanácsolnám,hogy szakíts minél hamarabb.
Ha félsz,hogy nem fogja jól tűrni a szakítást,akkor kérj segítséget családtagjaidtól vagy barátoktól és együtt rakjátok ki a csajt a lakásból.
Vagy ha nem a te lakásod,akkor csomagolj össze és dobbants.
Nem normális egy kapcsolatban a fizikai erőszak, ha férfi,ha nő a bántalmazott fél.
Hagyd el,vissza se nézz...
Ha nagyon durva a helyzet,akkor ne legyél rest a rendőröknek is szólni, látleletet venni..
Szerintem egyáltalán nem ciki rád nézve,inkább a csajnak ciki,hogy ilyen alpári suttyó.
Ezer és ezer kérdés volt már a nőkkel kapcsolatban. Akkor a legtöbb férfi ezt írta: "Biztos azért vagy vele, mert jól néz ki, különben már ott hagytad volna, stb. stb." Meg ezt: "A nőknek csak a bunkó pasik kellenek." Ennyit erről.
Női vélemény: Vagy elhagyod a csába ezt az agresszív pi.át, vagy tűrd szépen tovább.
A barátomat is bántalmazta az előző barátnője, ő sokáig nagyon kitartó volt. Többször el akarta vinni pszichológushoz, segítséget kért a lány barátnőitől, szüleitől, de senki nem hitt neki, mert másokkal normális volt. A végén már ördögűző is szóba jött, mert nagyon vallásos lány... Végül szakítottak. Most van a lánynak egy férje, azt üti és szidalmazza mindennap, de már az is fontolgatja a válást. (Rejtély, hogy találnak az ilyenek mindig párt.)
Szerintem mentsd magad, az ilyenen nem lehet segíteni. :(
Büszke lehetsz magadra, hogy nem ütöttél vissza, azt javaslom még az előtt szakíts, hogy átszakadna benned ez a gát. A barátomnál végül átszakadt, és értelemszerűen nagyot ütött vissza, ami meglátszott, és szintén értelemszerűen ő lett a gonosz nőverő. Azt, hogy acélbetétes bakanccsal rugdosták nem hitte el senki...
Én is van, hogy szájba ***szom a barátomat, ha úgy van :D Ő 2 méteres, én 160 centis vagyok. ő csúnyán beszél mikor iszik, én meg adok egyet, nem nagyot, nem is tudnék nagyot, meg se érzi.
Az itt írogató fiúkák nagy része még nem látott közelről nőt az biztos, vagy csak ilyen félszeg szobanövényeket hívtok nőnek. Mi vidékiek vagyunk nekünk ebben semmi szori nincs:D
"Mi vidékiek vagyunk... erőszakkal oldjuk meg a problémáinkat."
Vidék alatt mit értesz? Nem Budapestet, de mondjuk megyeszékhelyet? vagy valami zsákfalut, ahol egy utca van és közepén a kocsma?
Ez a hozzáállás... kb: "Apám is vert mégis ember lettem... miért ne verjem a gyerekemet én is? "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!