Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mikor rájön és rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mikor rájön és rossz kedve van vagy mérges üt engem pedig én nem bántom őt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 25 éves férfi vagyok.Szégyen lesz ez most de problémám van a párommal az életársammal úgyan is ha mérges vagy olyan baja van, üt engem és én nem merek neki vissza ütni mert lány és én lányokat nem ütök. Kezdem már ezt unni. Mit tegyek?

2017. jan. 1. 13:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%

Ha nő lennél is azt tanácsolnám,hogy szakíts minél hamarabb.

Ha félsz,hogy nem fogja jól tűrni a szakítást,akkor kérj segítséget családtagjaidtól vagy barátoktól és együtt rakjátok ki a csajt a lakásból.

Vagy ha nem a te lakásod,akkor csomagolj össze és dobbants.

Nem normális egy kapcsolatban a fizikai erőszak, ha férfi,ha nő a bántalmazott fél.

Hagyd el,vissza se nézz...

Ha nagyon durva a helyzet,akkor ne legyél rest a rendőröknek is szólni, látleletet venni..

Szerintem egyáltalán nem ciki rád nézve,inkább a csajnak ciki,hogy ilyen alpári suttyó.

2017. jan. 1. 18:52
 22/31 anonim ***** válasza:

Ezer és ezer kérdés volt már a nőkkel kapcsolatban. Akkor a legtöbb férfi ezt írta: "Biztos azért vagy vele, mert jól néz ki, különben már ott hagytad volna, stb. stb." Meg ezt: "A nőknek csak a bunkó pasik kellenek." Ennyit erről.

Női vélemény: Vagy elhagyod a csába ezt az agresszív pi.át, vagy tűrd szépen tovább.

2017. jan. 1. 18:52
 23/31 anonim ***** válasza:
21%
Kamu. Nyilván vannak férfiak, akiket ver a párjuk, de azok nem jönnek ide rinyálni még névtelenül sem.
2017. jan. 1. 19:21
 24/31 anonim ***** válasza:

A barátomat is bántalmazta az előző barátnője, ő sokáig nagyon kitartó volt. Többször el akarta vinni pszichológushoz, segítséget kért a lány barátnőitől, szüleitől, de senki nem hitt neki, mert másokkal normális volt. A végén már ördögűző is szóba jött, mert nagyon vallásos lány... Végül szakítottak. Most van a lánynak egy férje, azt üti és szidalmazza mindennap, de már az is fontolgatja a válást. (Rejtély, hogy találnak az ilyenek mindig párt.)

Szerintem mentsd magad, az ilyenen nem lehet segíteni. :(

Büszke lehetsz magadra, hogy nem ütöttél vissza, azt javaslom még az előtt szakíts, hogy átszakadna benned ez a gát. A barátomnál végül átszakadt, és értelemszerűen nagyot ütött vissza, ami meglátszott, és szintén értelemszerűen ő lett a gonosz nőverő. Azt, hogy acélbetétes bakanccsal rugdosták nem hitte el senki...

2017. jan. 1. 20:55
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Én is van, hogy szájba ***szom a barátomat, ha úgy van :D Ő 2 méteres, én 160 centis vagyok. ő csúnyán beszél mikor iszik, én meg adok egyet, nem nagyot, nem is tudnék nagyot, meg se érzi.

Az itt írogató fiúkák nagy része még nem látott közelről nőt az biztos, vagy csak ilyen félszeg szobanövényeket hívtok nőnek. Mi vidékiek vagyunk nekünk ebben semmi szori nincs:D

2017. jan. 9. 13:29
 26/31 anonim ***** válasza:

"Mi vidékiek vagyunk... erőszakkal oldjuk meg a problémáinkat."

Vidék alatt mit értesz? Nem Budapestet, de mondjuk megyeszékhelyet? vagy valami zsákfalut, ahol egy utca van és közepén a kocsma?

Ez a hozzáállás... kb: "Apám is vert mégis ember lettem... miért ne verjem a gyerekemet én is? "

2017. jan. 9. 13:45
 27/31 anonim ***** válasza:
88%
Hagyjuk már ezt a "mi vidékiek vagyunk" dumát. Én is az vagyok, kilencezren sem laknak a szülővárosomban, elvágom a csirke nyakát, fát vágok ha kell, de nem ütöm meg a szeretteimet még viccből sem. Vidéken is vannak kultúremberek...
2017. jan. 9. 13:49
 28/31 anonim ***** válasza:
20%
neked meg azt üzenem, hogy hagyjad már ezt a hagyjuk már dumát, meg az okoskodásodat, mert annyira unalmas. annyi helyen láttam már az írásodat és az jön le, hogy itt szeretsz okoskodni, filozofálgatni, magyarul nincs életed. Ilyen elmélet-ember vagy, akire pont semmi szükség nincs, mert nagyokosokkal tele az egész ország.
2017. jan. 10. 13:41
 29/31 anonim ***** válasza:
79%
Wow 62%, hogy te mekkora egy primitív sutyerák vagy.. Nem irigylem a környezeted, bár ott lehet, ez az alap. Elég elkeserítő.
2017. jan. 10. 13:48
 30/31 anonim ***** válasza:
28-as jót nevettem, köszi. :D Valóban szeretek fórumozni, és a vizsgaidőszak miatt valóban nincs most életem, de ezt ilyenkor sokan elmondhatják magukról. :D Ha újra beindul a szorgalmi időszak kevesebbet leszek otthon és újra élni fogok.
2017. jan. 10. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!