Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem fogják fel, hogy a nőt mennyire megbánt azzal, amit mond? Hogy mondhat olyat a nője előtt, hogy egy másik milyen szép? Picit hosszú de fonto$ lenne) :
Két és fél éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk egy két apró dolgot leszámitva. Mindketten együtt tervezünk élni, családot alapitani.
Lehet velem van a baj, de nagyon csendes természetü, érzékeny lány vagyok. Ő a legfontosabb számomra, senki másra nem tudok ránézni, hüséges vagyok és teljes szivemből szeretem őt és nagyon a szivemre tudom venni ami vele történik, amit mond nekem. Mindent szeretek vele csinálni, bulizni, táncolni, kiruccanni, persze igyekszem nem rátelepedni, de igy is a munkája miatt csak hétvégente látom.
Azt akarom, hogy ő is ugyanigy szeressen, és ezt legtöbbször érzem is, olyan csodás minden. Sajnálattal látom,hogy mostanában mennyire megváltozott egy kapcsolat értéke, semmibe veszik és össze-vissza csalják egymást, és ezt nagyon elitélem. Tudom,hogy a férfi természet alapból olyan ,hogy ha meglátnak egy jó nőt rögtön megd-ják képzeletben, persze tudom,hogy a nők se különbek, mégis nagyon szeretnék egy tiszta kapcsolatban élni, ahol csak egymást imádjuk.
Lehet ezért is,de sokszor féltékeny vagyok, ha pici okot is ad rá.
Valahogy elfogadtam,hogy van pár női haverja, ez oké, viszont pl ami a tegnap is volt eléggé megbántott. A legelső az volt, hogy láttam amint görgeti a Facebookot, egy képnek csak az alsó felét látta, egy csinos női láb volt, majd visszagörgette megnézni az egész képet és a nevét a lánynak. Nem értettem, minek kell megnéznie azt a nőt ha ottvagyok mellette.
Akaratom ellenére rosszul esett, olyan dolgok kavarogtak bennem, hogy biztosan tetszik neki, én nem vagyok olyan csinos mint az stb. Aztán ezt a tudtára is adtam, próbálta kimagyarázni,hogy csak kiváncsi volt, utána meg szóba jött,hogy mennyi csinos női ismerőse van és valakire a környékről rámondta, hogy hát ő szép lány.
Na ez teljesen kiütött, nem értem a mai napig sem,hogy egy férfi miért mondja a barátnőjének egy másik nőről,hogy szép? Teljesen lerombolta az önbizalmam.
Néha szoktunk olyat,hogy egy-egy szinésznőt kibeszélünk, én is megjegyzem milyen szép mellei vagy haja van, az nem zavar, sőt pronót is néztünk együtt, de mikor egy ismerőséről mondja ezt.
Aztán persze az lett a vége,hogy kiakadt,hogy én miért rágom magam ezen a témán, mikor ő megmondta,hogy neki én vagyok a legszebb és velem van. De folyton az a mondata kavarog a fejemben .
Tényleg nem kellett volna ezt igy előtem kijelentse, vagy csak felfújom? Az a gond, hogy nem tudom kiverni a fejemből és nagyon bánt belül, pedig tudom,hogy csak rontok a helyzeten, de az előbb elviharzott tőlem. Mintha félnék attól,hogy megtetszik neki valaki más, szóval hogy érzelmileg csal meg, pedig én már gyerekeket, boldog családot akarok vele. 20L
Igen felfujod,és 20évesen lehetne több eszed.
"Érzelmileg csalmeg" te átgondolod amit leírsz? Ebben semmi érzelem nincs,ha nagyon akarjuk akkor vizuálisan "csalmeg" de szerintem ha megnézek valakit,megjegyzem hogy:"szép" az marhára nem megcsalás.
Nekem is van barátnőm,és én is megjegyzem ha valaki szép (valamijen okból) a barátnőm nem akadki mert tudja hogy nem csak ő a világon az egyetlen olyan nő aki nekem tetszik.
Ahogy én is tudom hogy neki nem csak én tetszem.
Amugy a tetszés mérgéke sem elhanyagolható...
Mert attol hogy valakit szépnek tartok,attól a barátnőm számomra legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!