Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem fogják fel, hogy a nőt mennyire megbánt azzal, amit mond? Hogy mondhat olyat a nője előtt, hogy egy másik milyen szép? Picit hosszú de fonto$ lenne) :
Két és fél éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk egy két apró dolgot leszámitva. Mindketten együtt tervezünk élni, családot alapitani.
Lehet velem van a baj, de nagyon csendes természetü, érzékeny lány vagyok. Ő a legfontosabb számomra, senki másra nem tudok ránézni, hüséges vagyok és teljes szivemből szeretem őt és nagyon a szivemre tudom venni ami vele történik, amit mond nekem. Mindent szeretek vele csinálni, bulizni, táncolni, kiruccanni, persze igyekszem nem rátelepedni, de igy is a munkája miatt csak hétvégente látom.
Azt akarom, hogy ő is ugyanigy szeressen, és ezt legtöbbször érzem is, olyan csodás minden. Sajnálattal látom,hogy mostanában mennyire megváltozott egy kapcsolat értéke, semmibe veszik és össze-vissza csalják egymást, és ezt nagyon elitélem. Tudom,hogy a férfi természet alapból olyan ,hogy ha meglátnak egy jó nőt rögtön megd-ják képzeletben, persze tudom,hogy a nők se különbek, mégis nagyon szeretnék egy tiszta kapcsolatban élni, ahol csak egymást imádjuk.
Lehet ezért is,de sokszor féltékeny vagyok, ha pici okot is ad rá.
Valahogy elfogadtam,hogy van pár női haverja, ez oké, viszont pl ami a tegnap is volt eléggé megbántott. A legelső az volt, hogy láttam amint görgeti a Facebookot, egy képnek csak az alsó felét látta, egy csinos női láb volt, majd visszagörgette megnézni az egész képet és a nevét a lánynak. Nem értettem, minek kell megnéznie azt a nőt ha ottvagyok mellette.
Akaratom ellenére rosszul esett, olyan dolgok kavarogtak bennem, hogy biztosan tetszik neki, én nem vagyok olyan csinos mint az stb. Aztán ezt a tudtára is adtam, próbálta kimagyarázni,hogy csak kiváncsi volt, utána meg szóba jött,hogy mennyi csinos női ismerőse van és valakire a környékről rámondta, hogy hát ő szép lány.
Na ez teljesen kiütött, nem értem a mai napig sem,hogy egy férfi miért mondja a barátnőjének egy másik nőről,hogy szép? Teljesen lerombolta az önbizalmam.
Néha szoktunk olyat,hogy egy-egy szinésznőt kibeszélünk, én is megjegyzem milyen szép mellei vagy haja van, az nem zavar, sőt pronót is néztünk együtt, de mikor egy ismerőséről mondja ezt.
Aztán persze az lett a vége,hogy kiakadt,hogy én miért rágom magam ezen a témán, mikor ő megmondta,hogy neki én vagyok a legszebb és velem van. De folyton az a mondata kavarog a fejemben .
Tényleg nem kellett volna ezt igy előtem kijelentse, vagy csak felfújom? Az a gond, hogy nem tudom kiverni a fejemből és nagyon bánt belül, pedig tudom,hogy csak rontok a helyzeten, de az előbb elviharzott tőlem. Mintha félnék attól,hogy megtetszik neki valaki más, szóval hogy érzelmileg csal meg, pedig én már gyerekeket, boldog családot akarok vele. 20L
Ha érzékeny vagy, akkor ez biztos rosszul fog esni, de veled van a baj, nem is kicsi, egy egészséges kapcsolat alapja, az, hogy teret adunk a másiknak, es a másik azert szeretne velünk lenni, amiért erteket tudunk adni neki, pl jo beszélgetés, közös programmok,
De ez mar inkabb függőség, hogy mindent együtt csináltok, megszabod gondolatban mit tehet es mit nem, mert lássuk be azert sértődtel be ezen, mert ezt nem kellene csinálnia. Valamit csinálj az önbizalmad dal, mert egy normalis embert ezzel megfolytasz, es par ev múlva elege lesz abból, hogy bármit csinál az nem jo neked. Mert ilyen dolgokkal kezdődik..
Az önbizalomhiányod és az érzékenységed miatt fújod fel ezt a témát, teljesen feleslegesen egyébként. Nekem helyén van az önbizalmam, így eszembe se jutna megbántódni azon, hogy a férjem más nőket is szépnek tart, és van, hogy szóba jön. Jobban esne, ha hazudna, csak, hogy a kis mimóza lelkedbe ne taposson bele? Ugyan, akkor meg az lenne a bajod. Lazíts és dolgozz az önbizalomhiányodon, olvass önfejlesztő könyveket, tereld el ezt a buta gondolatot és a gyerekes ábrándokat (miszerint rá se nézzen az ember másra, ha szerelmes, lehet, hogy te így működsz, de az emberek 90%-a nem és ez teljesen rendben van). A hűség döntés kérdése, a barátod pedig teljesen korrektül viselkedik veled és nyilván szeret, ideje lenne elkezdened logikusabban és obkejtívebben gondolkodni.
Ne gyárts oda problémát, ahol nincs, mert elég szar lenne emiatt elüldöznöd mindenkit magad mellől - mert hodd el, ez lesz a vége, senki sem tűri ezt el a végtelenségig.
Köszönöm szépen a többi választ is.
Akkor biztosan az önbizalmammal kell kezdenem valamit csak az a gond,hogy nem tudom hogyan.
Tudom,hogy vannak nálam szebbek, sőt... viszont rosszul esett pont tőle hallani,hogy a másik nő szép.
Pedig nekem is sokat mondja, de mégis, mintha előre félnék,hogy megváltozik pedig nem is.
A munkája miatt tudunk csak hétvégén együtt lenni, ám sokszor csak kedd délben kell újra dolgozzon, igy vasárnaptól azt csinál amihez kedve van, nélkülem, mert egyetemezek, szóval nem vagyok folyton vele, ezzel nincs baj.
Sőt, most egy hétig annyira jól elvoltunk, imádtuk egymást, valahogy egyikünk sem netezett és most hirtelen emiatt felidegeskedtem.
Teljesen felesleges. Most őszintén, te nem nézel meg egy helyes srácot az utcán?
Van barátom, imádom-szeretem, együtt élünk, tervezzük a jövőnket, és sosem csalnám meg. De ha szembejön egy helyes srác, elkönyvelem magamban, hogy jól néz ki. És ennyi. Nem érdekel, hogy milyen a lelke és nem jutok el odáig, hogy lecseréljem valaki miatt a barátomat.
"Na ez teljesen kiütött, nem értem a mai napig sem,hogy egy férfi miért mondja a barátnőjének egy másik nőről,hogy szép?"
Mit mondjon egy szép nőről? Hogy ronda? ??????
Vagy csak előtted ne?
Mondjon igazat, ne hazudjon, de ha igazat mond, akkor miért mond ilyet?
És ha azt fogja mondani, hogy elhíztál? Azt se tegye?
Ezzel a b*szogatással csak egyet érsz el, azt, amitől félsz. Hogy elhagy.
14-es szívemből szólt minden tekintetben.
Olvastam egy jó cikket a minap hogy a megcsalás döntés és nem "gyengeség". Az a gyengeség ha a WCig nem tudod tartani... :D
Én is voltam hasonló mint te, állandóan féltem hogy jaj mi lesz ha elhagy (bár nem akartam megszabni, mit gondoljon). És képzeld - elhagytak, pedig az aztán már elég komoly kapcsolat volt. Belehaltam? Nem :)
Szóval - fölösleges ezen aggódnod mert bevonzod. És elege lesz az általad játszott gondolatrendőrségből, és tényleg "elcsábul" (értsd - úgy dönt, egy másik lánynál keres vigaszt).
Tök jó, hogy vannak értékeid, ez tényleg nem gyakori ebben a korban. De nagyon használod a "tisztaság" szót, és ahogy írták, ez egy idealizált kép, az élet nem ilyen. Viszont nem is minden férfi d.ug meg lányokat első látásra....... Attól hogy azt gondolja, szép, még nem feküdne le vele. A Mona Lisa is szép, akkor azt is leakasztja és mehet a menet vagy mi? :D
Ahogy írták, olvass témába vágó könyvetvagy cikkeket a neten (videók is vannak, főleg angolul). Biztos vannak erre szakosodó fórumok, önsegítő körök.
De aranyos vagy ❤
Ne foglalkozz ilyenekkel, mert lehet vége lesz hamar a kapcsolatodnak. :/ neked ír reggel üzenetet? Teged hív fel napközben? Veled talalkozik rögtön ha hazaér hétvégén? Te vagy neki a legszebb? Ugyan.... latod. Ezekhez képest mi ha azt mondja valakire hogy szép? Legyen több önbizalmad csajszi. Ha legkozelebb talalkoztok lepd meg a baratodat valami kulonleges fehérneművel, tegyél olyanokat amiket eddig az önbizalomhiányodból adódóan nem mertél, hidd el, ha felkelted újra az érdeklődését az neked is és neki is jó. Próbáld meg, nekem is 2.5 eve van baratom, 3-4havonta kitalalunk valami szokatlant amivel feldobjuk azt a keves időt amit egyutt tudunk tolteni. Légy kreariv. Inkabb ilyeneken gondolkozz, minthogy azt elemezd ki hogy a lány melyik testrésze tetszik a baratodnak, miért tetszik neki, hogyan értette hogy szép...és társai. Card le. Magadat fogadd el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!