Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijöhet egymással hosszú távon egy szerelmespár két tagja, ahol az egyik fél fideszes, a másik jobbikos?
Figyelt kérdés
Tudom, a politika témába is írhattam volna, de ide asszem jobban illik.2013. dec. 29. 19:23
3/17 anonim válasza:
jéézusom már ilyen dolgokat is nézni kell???
ha ez meg kellett kérdezned akkor nálad nem
4/17 anonim válasza:
A piros színű epernek igaza van.
5/17 anonim válasza:
Nem azért srácok, de két jó kedves barátom elvált csak a politika miatt! Tényleg idióták, de megesik az ilyen...
6/17 anonim válasza:
Ez most komolyan számít???? Egyébként azok simán... De akinek ez számít, ott baj van...
7/17 anonim válasza:
nem elég hogy legyen BMW-m meg lakásom és sok pénzem a jóképűség mellé és persze jó keresztény legyek,most már a politikát is néznem kell!!
így már aztán végképp nem lesz senkim :'(
:DDD
8/17 anonim válasza:
micsoda országban élünk... ki a nagyobb magyar verseny.. hajrá... hányingerem van
9/17 anonim válasza:
Ha nem fanatikusok akkor minden további nélkül.
10/17 anonim válasza:
#8: hát én, téma lezárva. ha meg nem tetszik valami akkor rád uszítom a turuljaimat
egyébként az egész attól függ, hogy ti hogyan érzitek és mennyire látjátok ezt fontosnak
valamint ha mind a ketten rengeteg foglalkoztok a politikával, akkor rossz is kisülhet belőle, de ezt nem tartom valószínűnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!