Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijöhet egymással hosszú távon egy szerelmespár két tagja, ahol az egyik fél fideszes, a másik jobbikos?
Figyelt kérdés
Tudom, a politika témába is írhattam volna, de ide asszem jobban illik.2013. dec. 29. 19:23
11/17 anonim válasza:
Én Jobbikos tartom magam, barátnőm meg nem szereti a radikálitást. Mégis pont leszarjuk, hogy melyikünk milyen.
12/17 anonim válasza:
jajj tényleg nem akarok politizálni szóval inkább nem is írok olyat:D amúgy meg ha lenne is több pénzed ha más párt lenne, akkor is mi van? tényleg nem kell ennek akkora feneket keríteni:P
mindenkinek nem lehet azonos nézete... ha leszarjátok a politkiát és nem szokott téma lenni, max választáskor arra szavaztok (ha szavaztok) ami nektek jól esik akkor gond nem lehet... főleg ha szeretitek egymást, akkor meg alapból elfogadjátok a másik nézeteit szvsz:S:D
13/17 anonim válasza:
Érett emberek lépjenek komoly kapcsolatokba, akik már rájöttek, hogy a politika 20-ad rangú, komolytalan bohóckodás a személyes életükhöz képest.
14/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, de hát híreket csak néz az ember, meg ilyesmik. Kis túlzással minden este van 1-1 hír, ahol vagy az egyik párt szidalmazza a másikat, vagy fordítva, és leginkább ez teszi nehézzé a dolgot. Megy egy ilyen hír a tévében és valami megjegyzése csak van az embernek.
2013. dec. 29. 19:41
15/17 anonim válasza:
igen, kijöhettek egymással, de csak akkor ha nem beszéltek politikáról.
16/17 anonim válasza:
A pártos szemlélet beteges már, amikor már csak aszerint véleményezünk, hogy tudjuk melyik párttól jön az adott dolog.
17/17 A kérdező kommentje:
17. válaszoló, sehol nem írtam, hogy erről lenne szó.
2013. dec. 29. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!