Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor aludjak nála?

Figyelt kérdés

Volt egy "kapcsolatom", ha lehet annak nevezni. 1 hónapig tartott, nem éreztem jól magam, nem váltott ki semmi érzést belőlem, barátok maradtunk. Most azonban egyik fiú haverommal, akit évek óta ismerek, alakulnak köztünk a dolgok. Anyának felhoztam ezt, mondta , hogy én váltogatom a pasijaim,de szerintem ez nem így van. Én minek legyek valakivel, ha nem éreztem semmit iránta, nem éreztem vele jól magam, és problémák is voltak. Őt meg már évek óta ismerem, mindent tudok róla és mindig is meg volt az a szikra közöttünk, csak ez most alakult ki.Rosszul esett, hogy anya ezt mondta, mert én sose váltogattam a pasijaim, évekig volt komoly kapcsolatom,az első kapcsolatom, csak mióta annak vége lett (én szakítottam, megcsalt) egy normális pasit nem találtam. De végre olyan érzéseket váltott ki belőlem, amit rég nem éreztem...sőt. A szilvesztert velem akarja tölteni, be akar mutatni a szüleinek és akár ott is aludnék. Kérdés,hogy pár hét után érdemes-e ezt megtenni? Mivel nem most ismertem meg, hanem már évek óta ismerem, ezért nem hinném, hogy nagyon gáz lenne. De anyának biztos nem fog tetszeni, mi sok mindent megbeszélünk és én se hurrogtam le sose semmiért, elhiszem, hogy félt meg minden, de jól esne, ha megértene.

18/L

2016. dec. 27. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, hogy 18 éves "felnőtt" vagy. Ha úgy látod jónak, hogy ott aludj, akkor tedd. Nem vagytok már gyerekek, hogy hónapokig, évekig húzzátok a dolgot.

Ha jónak látod, akkor tedd. :)

2016. dec. 27. 17:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is így érzem, na de ha anyának ezt mondom, akkor majd azt fogja mondani, hogy amíg nálam élsz azt csinálsz, amit én mondok, és hogy ne higyjem magamat felnőttnek. Na de én se mondom, hogy te nem mehetsz sehova, se a pasidhoz, se sehova, mert ő élete, és ha ő boldog, én is. És azért jól esne, ha hagyná, hogy alakítsam az életemet úgy ahogy nekem tetszik, ezekből fogok tanulni,a saját káromból ha lesz bármi ebből.
2016. dec. 27. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!