Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetnem ra a baratnome...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetnem ra a baratnomet hogy nala aludjak, vagy hogy o aludjon nallam?

Figyelt kérdés
szoval 3 honapja eggyut vagyunk es mar felmerult az hogy eggyut aludjunk de hat ez meg nem tortent meg. hogyan tudnam rabeszelni?? :D 17F

2013. ápr. 9. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

sehogy,üsd le,kötözd meg,rakd be egy kocsiba,

és vidd haza,ennyi

2013. ápr. 9. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már rá kell venni az régen rossz
2013. ápr. 9. 23:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Motoros vagyok :P ;)
 4/6 anonim ***** válasza:
Kitűzöl egy konkrét időpontot a nem túl távoli jövőben és közlöd vele. Mondjuk április 27.-én.
 5/6 anonim ***** válasza:
hány éves a lány, azért jó lenne tudni N
2013. ápr. 9. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Hat a lany is egy idos velem vagyis 17 . Hat nem tudom megprobalhatom az az idopontosat lehet bevalik. Egyepkent tengere is szeretet volna velem meni meg hat ha szuleim beleegyeznek megyunk is, es hat ot is eggyut aludnank ugyhogy szeretne csak valahogy meg kelene beszelni :P
2013. ápr. 9. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!