Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a baratnomet?
A Baratnom meg en 2 evet voltunk egyut , kb 1 honapja szakitotunk , de szakitas utan 1 hetel azt monta szeret,en nagyon szeretem a vilagon mindenel joban,
szeretnem visza kapni , igaz sokat vitaztunk de mindig kibekultunk, anyira hasonlo volt az eletunk hogy szinte hihetetlen ugyan azokat a dolgokat szeretuk
ugyan ugy terveztuk az eletunket , de viszont megisz szakitot velem, es a baratikorebol tudom mostanba eljarbulizni de viszont azt is elmontak hogy nem akkr kapcsolatot mas fiuval
en megis maskep latom, vami modon visza szeretnem szerezni mert szeretem es remlem hogy meg o is szeret ha van valmi tancsotok segisetek , de ha meg se kapom visza akk hagyom legyen boldog
szeretem anyira hogy ne okozak fajdalmat neki es nem akkrom zaklatni es idegesiteni.
Nem kell ajándék,meg semmi szerintem. Csak ülj le vele és egyenesen mond el az érzéseidet neki.
Tudod a legegyszerűbb és legemberibb dolgok vezetnek általában sikerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!