Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akarja, hogy nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja, hogy nála aludjak?

Figyelt kérdés
Már egy hete csak halogatjuk a talit, mert 200 km van közöttünk és jobb lenne az egész hétvégét vele töltenem. Albérletben lakik, egyedül, akkor nem értem miért nem aludhatok nála.
2016. aug. 14. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolod véletlenül, hogy ezt vele kellene megbeszélni és tőle megkérdezni, és nem itt vadidegenektől tippeket várni?

Vagy már ennyire luxus lenne feltenni egy kérdést a párodnak, hogy őszintén válaszoljon rá?

2016. aug. 14. 13:31
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Lehet, hogy szégyenli az albit? Rossz környék, lepukkant ház, ilyesmi?
2016. aug. 14. 13:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló már rákérdeztem többször is, de mindig kitért a válaszadás alól.

Másodiknak pedig köszönöm, ez már nekem is megfordult a fejemben. Viszont próbáltam már erre is rákérdezni és azt mondta nem erről van szó.

2016. aug. 14. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
És mennyit tudsz az albiról? Mi van ha pl a szerződésében ki van kötve h nem vihet fel senkit?? (Tudom h hülyén hangzik, de én már találkoztam ilyennel)
2016. aug. 14. 14:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem sokat, úgyhogy akár ez is lehetne, de akkor miért nem mondja meg? Miért tér ki a válaszok elől? Eddig mindig megértő voltam vele és nem adtam okot a titkolózásra.
2016. aug. 14. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Reménykedj, hogy nem tart egy közeli nőt melletted, nagyon arra hajaz a helyzet.
2016. aug. 14. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerű oka van. A férfiak nem taktikáznak, nem annyira bonyolultak, mint mi nők.

Valószínűleg egyszerűen csak nem akarja, hogy ott legyél.

20/L

2016. aug. 14. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én a helyedben azon is elgondolkodnék, ha ő nem őszinte egy ilyen apró dologban, akkor vajon milyen kapcsolat lesz a tiétek? Ahol alapjáraton az őszinteség az egyik legeslegfontosabb dolog!
2016. aug. 14. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.