Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van mostanság ennyi szingli nő?
Először is kellemes ünnepeket.
Aztán nézem a társkeresőt, teli van jobbnál jobb nővel, "arra várnak, hogy megdugjam őket" /bocs hogy paraszt vagyok, csak ahogy az egyik ismerősöm mondta anno biztatásul"
Van amelyiknek még gyereke is van, de jól megszívta alapon keresi még mindig az igazit, aztán vagy írnak vagy nem, de válogatnak, bele esnek ismét abba a csapdába, hogy megint a fehér lovon c nótát keresik.
En szingli vagyok masfel eve. Nem vagyok fent egy online tarskereson se, es nem is keresek.
Hogy miert?
Mert megprobalom magamat rendbe tenni. Megtalalni az a munkat amit igazan szeretek csinalni, a kulsomon javitani, tanulni valamit, elegedettnek lenni onmagammal.
Utana johet majd a randizas.
Nyugi, ilyen velem is volt, legjobb fiú-lány barátságom ment erre rá konkrétan úgy, hogy ha el is értem a leányzót b&szott rám és nem is válaszolt semmit...
Szóval szimplán finoman jeleztem a leányzónak ha _adódna_ akkor össze jönnék vele, egyébként a barátságunkat nem cseszném el egy kapcsolattal...
Most ennyire félnek a kapcsolattól, a következményektől az emberek?
Nekem erre azt mondta a nagyfaterom, ha kockázat mentes életet keres valaki akkor zabáljon zöldséget és vonuljon kolostorba :)
Ti nem igazan vagytok képben. :D
A netes társkeresés egyik szabálya, 4-5 level utan, facebook utána szinte egyből tali ez maximum 3-4 nap.
Fordított esetben te is pont ezt tennéd, mint a társkeresőn levő csajok.
Napi 10 új levelet kap, ezert minél előbb at kell térni, hogy ne csak egy profil legyél a százból, hanem valaki akivel mar mas a "viszony".
Társkeresőn óriási a hatranyod, mert tul sok a konkurencia, ezert kell 3 nap alatt kitűzni a randit. 2-3 nap bőven eleg ahhoz, hogy legyen valaki aki jóképűbb, érdekesebb az élete mint a tied stb. Aztán persze mikor megtalálja a jóképű, izgalmas idegent, akkor az közli vele, hogy o nem keres komoly kapcsolatot. S jön "a társkeresőn nincs egy normalis ferfi" duma
Saját tapasztalatom, miért van ennyi szingli nő:
Egyik ok: várják szőke herceget, mesében illő gazdagságával.
Másik ok: nőnek olyan elviselhetetlen személyisége van hogy ez miatt nem kellenek a pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!