Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni életed szerelmét?
Barátnőmmel ma szakítottam, ugyanis már három hete érzelmileg impotens volt velem szemben. Egyik barátnőjének bevallotta, hogy már nem szeret. Nekem csak akkor mondta el amikor mérgesen felhívtam és számon kértem, hogy ez igaz-e. Ráadásul megcsalt egy sráccal, pontosan csak smároltak.
A barátnőm azt mondta, hogy kihűlt az irántam érzett szerelme. Míg én napról napra jobban megszerettem. Most már ott járok, hogy "majd-nemhogy" világgá futok a fájdalomtól. Mit tegyek?! Ötlet?!
23/F
Csak félévig voltunk együtt (de nekem az maga a mennyország volt, azt a 3 hetet levéve neki is)
En ma szakitottam a baratnommel
Ezert kerestem ra, hogy hogyan kell elfelejteni eleted szerelmet,
Egy rovid story a kapcsolatrol:
Tavkapcsolatban voltunk mar 2 eve
Es most mondta el hogy o ezt mar nem birja mert ez mar csak szenvedes, hiaba mondtam neki hogyha mar ket eve egyutt vagyunk akkor tovabb is menni fog
Allitolag meg nagyon szeret, de mar nem birja azt a hianyt
Ezert nem tudom elfelejteni, igaz hogy tavkapcsolat volt, es igaz, tavkapcsolat sose jon ossze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!