Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni életed szerelmét?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel ma szakítottam, ugyanis már három hete érzelmileg impotens volt velem szemben. Egyik barátnőjének bevallotta, hogy már nem szeret. Nekem csak akkor mondta el amikor mérgesen felhívtam és számon kértem, hogy ez igaz-e. Ráadásul megcsalt egy sráccal, pontosan csak smároltak.

A barátnőm azt mondta, hogy kihűlt az irántam érzett szerelme. Míg én napról napra jobban megszerettem. Most már ott járok, hogy "majd-nemhogy" világgá futok a fájdalomtól. Mit tegyek?! Ötlet?!

23/F

Csak félévig voltunk együtt (de nekem az maga a mennyország volt, azt a 3 hetet levéve neki is)

2010. máj. 2. 22:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Azért az életed szerelme.

2010. máj. 2. 22:12
 2/24 A kérdező kommentje:
Mindig rá gondolok és ha meglátom a szívem szakad meg.
2010. máj. 2. 22:15
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nagy világfájdalom, ha nevezhetjük annak majd egy idő után elmúlik. Nekem az első szerelmemmel volt ez, 3évig jártunk aztán közölte, hogy már nem érez irántam szerelmet hanem úgy tekint már csak rám mint egy nagyon jó barátra. Na, akkor én is ezt éreztem, mint te most. 22/L
2010. máj. 2. 22:19
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Sok vodkával, egy nagy alvással, egy nagy sírással...

Utána meg egy új életed szerelmével :)

2010. máj. 2. 22:23
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Húú én hogy kiborultam anno 4 hónapja, de most élek, virulok, mert folytatni kell az életet. Haladni tovább az utadon, örülj annak, hogy megtörtént, és ne sírj amiatt, hogy vége van. Most még friss az élmény, ezért ilyen intenzív, de csillapodni fog. Nem mondom, hogy nem szoktam elszomorodni, de hát nincs mit tenni, talpra kell állni, ettől csak erősebb leszel. Normális, amit érzel, eltelik sajnos sok idő, de aztán legyinteni fogsz az egészre.
2010. máj. 2. 22:34
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
küld el őt a jó büdös p*csába utáld meg stb és hiddel könyebblesz tapasztalat
2010. máj. 2. 22:44
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy (ahogy már az első válaszoló írta). Ő volt életed szerelme. Elfelejteni nem fogod, de megtanulhatsz nélküle élni. Az menni fog, hidd el. :) Az idő mindent begyógyít...
2010. máj. 2. 23:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Kemény időszak vár rád.Én az első fél évben csak ültem a szobában.Más nőre rá sem bírtam nézni.Fél év múlva felszedtem egy csajt,de aktus után az utcán berókáztam,és úgy éltem meg,mint önmagam megerőszekolását.

Utána minden hétvégén felszedtem egy csajt,vagy kettőt,esetleg fizettem érte,este a vodkától meg elaludtam.

Kb egy évig nyomtam így.Azóta úgy hívom ezt,hogy Kis Halál,és szépen meg is gyászoltam.

2010. máj. 3. 01:36
 9/24 anonim ***** válasza:
teljesen sehogy.. idővel kevesebbet jut eszedbe.. ha mással vagy akkor még kevesebbet.. de elfelejteni sohasem fogod
2010. máj. 3. 08:59
 10/24 anonim ***** válasza:

Én is úgy jártam ahogy te. Nagyon boldog voltam, ő is, aztán bumm! Egyik napról a másikra vége lett.

Nehéz volt nekem is kb. két hétig. Minden nap bőgtem utána, mert nem tudtam feldolgozni a történteket.

De egy-két hónap után az ember már tisztábban lát. Megérti, hogy nincs értelme olyan után vágyakozni, aki már nem szereti viszont.

Én az iránta érzett csalódottságot használtam fel arra, hogy túllegyek rajta. Az, hogy nem volt képes a szemembe mondani, hogy vége, az, hogy nekem is hisztizni kellett, hogy megtudjam mi a baja... Teljesen kiábrándító. Plusz még megtudtam róla egy-két dolgot, ami nagyon betett nekem.

Nehéz tanácsot adni ilyen helyzetben, mert magadnak kell rájönnöd a megoldásra. Most még nem hiszed, de megtalálod a módját, hogy elfogadd, vége.

Nekem sikerült, pedig teljes szívemből szerettem. Én is azt gondoltam, hogy ő az, akit keresek, és aki kell nekem. És lám, már nemis nagyon érdekel! De ezért neked kell tenni! Tudatosan kűzdeni kell azért, hogy elfelejtsd.

Most keseregj egy-két hétig, sírd ki magad, gondold át mi történt, és utána egyik nap már úgy kelj fel az ágyból, hogy benned van az elhatározás: Nem kell többé olyan ember, akinek nincs szüksége rám!

Ha valamiben segíthetek, írj e-mailt nyugodtan. Speciel a te esetedhet hozzá tudok szólni...

2010. máj. 3. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!