Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta nem tudom elfelejteni életem szerelmét a gyerekem apját mit tegyek?
Nagyon nehéz helyzetben vagy és sajnállak! Azt ugye Te is tudod, hogy az új házasságába nem tolhatod bele az orrod, mert nem fair dolog! Ez tipikusan már az a helyzet, amikor már tovább kell lépned! Tudom könnyű ezt mondani! Nem megbántásból mondom, de itt Neked már orvosi segítségre, szakemberre van szükséged! Az emberek félnek az ilyet bevállalni, de egy jó szakember csodákra képes!
Az írásodból azt vettem ki, hogy ha a volt férjed nem lenne házas vissza skandálna hozzád, csakhát...
Kérdező,de miér is mentetek szét?Szeretitek egymást,akkor miér nem léptek?Azt írod anyagi terhet róna rá,miért?Sz@rháziskodik(nem dolgozik)?
Próbáljátok megbeszélni,dehogy miér váltatok el ezt nem értem,mert szeretitek egymást ezt látom.Lépjen,szépen váljon el,és legyen veletek ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!