Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta nem tudom elfelejteni életem szerelmét a gyerekem apját mit tegyek?
Egyetértek az előttem szólóval, csak egyetlenegy életetek van (én legalábbis így hiszem) és abból kell kihozni a maximumot, csak az számít, hogy boldog legyél. Ha úgy érzed ez vele fog sikerülni, akkor ezt kell tenned, maximum kiderül, hogy nem kellett volna. Üljetek le ezt komolyan megbeszélni, és - nem bántásból mondom - de talán neki kéne szegezned ezt a kérdést, hogy hogy jutott most eszébe ez a dolog - és nem itt feltenned, mi nem tudunk segíteni maximum némi lelket önteni beléd.
Légy őszinte és határozott, nem veszíthetsz semmit.
Végülis van egy közös gyereketek, aki, gondolom szintén örülne ha a szülei újra együtt lennének.
Én egy 29 éves anyuka vagyok, aki túl van egy váláson is, igaz nem a gyerek apjától, csak hogy lásd azért tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!