Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Évek óta nem tudom elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta nem tudom elfelejteni életem szerelmét a gyerekem apját mit tegyek?

Figyelt kérdés
Évek óta nem tudom elfelejteni életem szerelmét aki ráadásul a gyerekem apja is.Próbáltam mindent megtenni.Csúnyán "váltunk"el.Nagyon szeretem nincs is senkim.Már próbáltam úgy is elfelejteni de nem tudtam a kutya harapást szőrével sem működik.Ezzel már nem is próbálkozom.Jött a gyerekért de én nem szólok hozzá,hogy ne fájjon annyira stb..valahogy így tudtam ezt a helyzetet kezelni.De most megkérdezte szeretem -e és zokogva elmondtam,hogy igen.Azt mondta ő is szeret engem csakhogy idő közben megnősült ő is tovább próbált lépni..Azt mondta szeret és félek,hogy csak a reményt keltette fel bennem lépni úgy sem mer mert komoly anyagi terhet róna rá mit tegyek????Erre van gyógyír???Van most itt valaki?
2011. okt. 3. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, csak egyetlenegy életetek van (én legalábbis így hiszem) és abból kell kihozni a maximumot, csak az számít, hogy boldog legyél. Ha úgy érzed ez vele fog sikerülni, akkor ezt kell tenned, maximum kiderül, hogy nem kellett volna. Üljetek le ezt komolyan megbeszélni, és - nem bántásból mondom - de talán neki kéne szegezned ezt a kérdést, hogy hogy jutott most eszébe ez a dolog - és nem itt feltenned, mi nem tudunk segíteni maximum némi lelket önteni beléd.

Légy őszinte és határozott, nem veszíthetsz semmit.

Végülis van egy közös gyereketek, aki, gondolom szintén örülne ha a szülei újra együtt lennének.

Én egy 29 éves anyuka vagyok, aki túl van egy váláson is, igaz nem a gyerek apjától, csak hogy lásd azért tudom miről beszélek.

2011. okt. 4. 11:01
 12/12 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok..kisbabám lett olyan férfitől aki évek óta minden pillanatom és gondolatom az övé..Szerelmes vagyok belé..még most is..bár nem vagyunk együtt sosem voltunk igazi pár. de sosem tudtam elfelejteni akárkivel is ismerkedtem..aztán most meg itt maradtam egyedül kisbabával a hasamban..ő nem szeret és nem akar velünk lenni..elvesztettem örökre..nincs reményem sem ahogyan neked..a te helyzeted talán szerencsésebb mint az enyém..bárcsak engem is úgy szeretne és mindig attól félek mennyire fájna, ha rátalálna valakire akitől majd gyereke lesz és elveszi.azt nem tudom, h bírnám ki..de sajnos nem tehetek semmit..írni sem keresni sem merem őt...elég bonyolult ez.
2013. máj. 6. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!