Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni életed szerelmét?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel ma szakítottam, ugyanis már három hete érzelmileg impotens volt velem szemben. Egyik barátnőjének bevallotta, hogy már nem szeret. Nekem csak akkor mondta el amikor mérgesen felhívtam és számon kértem, hogy ez igaz-e. Ráadásul megcsalt egy sráccal, pontosan csak smároltak.

A barátnőm azt mondta, hogy kihűlt az irántam érzett szerelme. Míg én napról napra jobban megszerettem. Most már ott járok, hogy "majd-nemhogy" világgá futok a fájdalomtól. Mit tegyek?! Ötlet?!

23/F

Csak félévig voltunk együtt (de nekem az maga a mennyország volt, azt a 3 hetet levéve neki is)

2010. máj. 2. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
sehogy
2010. máj. 3. 11:55
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hasznosak voltak mind!
2010. máj. 3. 21:56
 13/24 anonim ***** válasza:

Én pl 4 évig szerettem egy csajt, pont ugy ahogy te irtad, majdnem megdögöltem érte, (majdnem szó szerint), aztán egy baráti beszélgetés hogy felejtsem el, pár baráti jo tanács, na meg egy csajozos, társkereső oldal segitett elfelejteni.

Probálj meg más nőkkel ismerkedni.

Sok sikert.

2010. máj. 4. 22:01
 14/24 anonim válasza:

Szia!

Sajnálom, ami történt... szerintem először is kezd azzal, hogy rakd el a szobádból azokat a dolgokat, amik rá emlékeztetnek. Jól dugd el őket! Menj el a haverjaiddal szórakozni, vagy csinálj olyat, ami leköt. Sportolj valamit, az is sokat segíthet. Remélem hamar elfelejted, és újra nagyon szerelmes leszel! Bízom benne :)

20/L

2010. máj. 4. 22:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem először rendesen ki kell borulni, utána, ha az ember már nem sír, akkor mindent ki kell dobni, ami rá emlékeztet. Azután többet nem szabad keresni, nem szabad vele találkozni. Ettől elmúlik, (csak lehet, hogy kicsit sokáig tart).
2010. máj. 4. 22:12
 16/24 anonim ***** válasza:
"életem szerelme" --> ilyenből minimum 3 van, max 5.
2010. máj. 4. 22:18
 17/24 anonim ***** válasza:
sírd ki magad a faszba...beszélgess el egy barátoddal,ha egymagadba elkezdesz gondolkozni akkor csak összekeveredsz...és a lényeg h ne nézegesd iwiw en ne hívogasd és végképp ne találkozz vele...mindenféle kontaktust szüntess meg vele...MINDENT !!!
2010. máj. 4. 22:23
 18/24 Xaba89 ***** válasza:
Nagyon nehez!!! En 2 eves kapcsolat utan vesztettem el eletem szerelmet.Elkezdtem inni cigizni es nem ettem szinte semmit egesz nap be voltam zarkozva a szobamba es kerestem egyfeszt hol neten hol az utcan.Ez ment 3 honapig amikor ez az egesz visszautott mert legyengult a huesegek miatt az imunrendszerem es TBCs lettem.A 2 honap korhaz alatt kiabrandultam belole de sose felejtetem el!!!! Nem tudom nagyon szerettem de mar azota van mas de nem olyan mint o volt.Szoval kitartast;)
2010. máj. 4. 22:41
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem fogod soha elfelejteni...

Én is ma tudtam meg, hogy a barátnőm(akivel majdnem 3,5 éve vagyunk együtt) megcsalt valami gyerekkel, és amkikor rákérdeztem még le is tagadta!!

Szóval...nekem ő életem nagy szerelme, és bocs hogy ezt kell mondjam, de ha valakit ennyire szeretsz, nem fogod elfelejteni...először majd mindenkiben őt keresed..és stb...egy ideig nem is lesz senkid...senkink...sorstársam...22/F

2010. máj. 4. 22:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Saját receptem szerelmi bánat ellen:

1. Bőgj egy baromi nagyot magadban, szenvedj kicsit. Utána hidd el, jobb.

2. Minden emléket, tárgyat, képet, cd-t, chatlogot, levelet ami rá emlékeztet a szekrény mélyére azonnal!

3. Számítógépeden is gyomlálj, közösségi oldalakon töröld, msn-ről stbről úgyszintén.

4. Bőgd ki magad családnak, szülőknek, tesóknak de nagyon, sírd el mi bánt, miért volt szép, miért volt szar stb. Ez eltarthat néhány óráig szóval készülj fel. De utána kezdesz gyógyulni.

5. Zárd le magadban, ha vissza is akar jönni, egy csaló csajt visszafogadsz? :)

6. Haveroknak és mindenkinek meséld el, mi történt, mi a véleményük erről stb. Akárkinek elmondhatod. Kérdezz az ő szakításaikról.

7. Démonizáld magadban a csajt. Hisz megcsalt, lehet gyűlölni. Keress sok rossz tulajdonságot. Hidd el, fogsz találni.

8. Új célok, hobbik, tervek, haverok, pénz, buli. :D

Mellesleg három hete hagyott el csajom, akivel másfél évig voltam. Azt hittem az Igazi volt, tévedtem. Kábé egy hete tudatosult bennem, mi történt valóban, akkor összeomlottam, majd az említett pontokon végigmenve mondhatni már szabadulásnak érzem. Anyagilag pláne. :D Fogadd csak meg a fentieket és secperc alatt túlleszel rajta. Én még utálni sem tudom, mert nem csalt meg, szóval te még "szerencsés" is vagy.

2010. máj. 4. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!