Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a parom es a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a parom es a csaladja a hazassaggal nyustolnek de en nem akarok meg hozza menni?

Figyelt kérdés

Nem a hazassaggal van a problemam, hanem a parommal, ugy erzem a kapcsolatunk meg nem erett meg erre, illetve en meg nem tettem tul magam bizonyos serelmeken.

Idegesit, hogy eroltetik a hazassagot es ma pl az anyja kijelentette hogy jovore hazasodnunk kell, mert itt az ideje. Parom is folyton ezzel jon es azzal hogy a multon tul kell lepni, el kell felejteni. Szeretem ot, de most ugy erzem hibat kovetnek el ha hozza mennek es amikor errol van szo akkor szomoru leszek.

Aki volt hasonlo helyzetben az hogy kezelte es hogy alakult a kapcsolatuk??

2016. dec. 19. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
(ahelyett, hogy örülnek egymás létének anélkül is - mintha a házasság többé tehetné)
2016. dec. 20. 13:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Neki fontos a hazassag, nekem jo azzal es a elkul is, de ha hazassagra adom a fejem, akkor biztos akarok lenni magamban es a kapcsolatunkban. Szeretjuk egymast, de nagyon kulonbozunk. Sok dolog van ami szerinte normalis, szerintem viszont baromi serto. Sajnos tul sokszor bantott meg ahhoz hogy pikk pakk tultegyem magam rajta es ugy gondoltam ha varok meg, akkor majd az ido begyogyitja a sebeket. Ez mukodott is, csak a serelmeket mindig ujakkal tetezte es most ugy gondolom hogy ha ennyi ido alatt nem valtozott meg, akkor talan nem is fog.

Fajna ha emiatt elkellene hagynom, de lehet nem lesz mas megoldas.

2016. dec. 20. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem függ a kortól, hogy valaki mikor érzi magát érettnek a házasságra. Ha neked így jó, akkor ne hagyd, hogy beleszóljanak. Nem állsz készen rá, nem is biztos, hogy mellette képzeled a jövőt. Elég nagy döntés, ne mások miatt ugorj bele. Egyébként csak gondolj bele: most kierőltetik az esküvőt. Aztán kierőltetik a gyerekszülést. Majd a következőt. Esetleg még egyet. Mikor lesz ennek vége?

Állj a sarkadra és mondj nemet, ha pedig nem értik meg, nem kell többé foglalkozni velük. Véletlenül nem az a helyzet, hogy neked sokkal jobb az anyagi helyzeted az övékénél, és így próbálnak aranytojást tojó tyúkot fogni maguknak?

2016. dec. 21. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!