Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a parom es a csaladja a hazassaggal nyustolnek de en nem akarok meg hozza menni?
Nem a hazassaggal van a problemam, hanem a parommal, ugy erzem a kapcsolatunk meg nem erett meg erre, illetve en meg nem tettem tul magam bizonyos serelmeken.
Idegesit, hogy eroltetik a hazassagot es ma pl az anyja kijelentette hogy jovore hazasodnunk kell, mert itt az ideje. Parom is folyton ezzel jon es azzal hogy a multon tul kell lepni, el kell felejteni. Szeretem ot, de most ugy erzem hibat kovetnek el ha hozza mennek es amikor errol van szo akkor szomoru leszek.
Aki volt hasonlo helyzetben az hogy kezelte es hogy alakult a kapcsolatuk??
Igazából jogos: ha bajod van, vagy csak egyszerűen e világban nem látod értelmét lekötni magad amúgy sem, nemhogy vele, akkor az idejét sem kéne rabolni, mert mind őt, mind magadat megfosztod egy alkalmasabb(?) másik lehetőségétől.
Nem is értem az embereket, mit várnak egy, az állam által irányított kapcsolat létrehozásától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!