Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam ezen az egészen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Teljesen magam alatt vagyok, kicsúszott a lábam alól a talaj, és már ötletem sincs, kihez tudnék fordulni, igazából reménykedem abban, hogy lesznek itt annyira normális emberek, akik nem rúgnak belém.

A történet röviden tömören annyi, hogy tavaly megismerkedtem a neten egy sráccal, aki tényleg átlagon felüli kinézettel rendelkezett. Nekem már ekkor is gyanús volt a dolog, de nem szóltam semmit, azt gondoltam, hogy biztos ő is olyan srác, aki nem a külsőre utazik. Nem vagyok bányarém, csak ducibb. Szóval ahogy egyre inkább megismertem (skype-on beszélgettünk), rájöttem, hogy ő teljesen olyan srác, akire mindig is vágytam, aki teljesen olyan volt, mint én. Azonban a kisördög soha nem hagyott nyugodni, mert a srác soha nem akarta bekapcsolni a kamerát (azt kamuzta, hogy be van törve a kamerája, stb.), soha nem akart találkozni. (vagyis hát lényegében eléggé messze élt tőlem, az ország másik felében, én kollégista vagyok, nem is nagyon lett volna rá időnk, de szerintem meg lehetett volna oldani).

És a lényeg az, hogy nemrég derült ki, hogy végig csak átvert, nem is ő volt az, akinek kiadta magát. Teljesen összetörtem, teljesen kilátástalannak látom az életem, fogalmam sincs hogyan lehettem ennyire naiv és ostoba, hogy bedőltem neki. De tényleg annyira összeillettünk, teljesen bevont a családi életébe, olyan dolgokat is elárult, amelyekről tudom, hogy senkinek nem mondana ilyeneket.

Megbíztam benne, erre teljesen visszaélt ezzel. Amikor szembesítettem vele, fiú létére elkezdett nekem zokogni, hogy higgyek neki, soha nem hazudott nekem, de ott volt előttem minden bizonyíték.

Köszönöm szépen annak, aki elolvasta, tudnátok nekem valamit tanácsolni, hogyan éljem túl? Megalázva, földbe tiporva érzem magam. Az önbizalmam megint a nullán van, amit neki köszönhetően sikerült kicsit feltornáznom, hisz naponta többször is elmondta, hogy számára én vagyok a leggyönyörűbb.

Nem tudom mit tegyek.

21/N

2016. dec. 14. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vannak agyatlan emberek, de miattuk aztan vegkepp nem kell padlora kerulni vagy megalazva erezni magadat. Minek? Talalkoztal egy idiotaval. Ne aggodj, sokkal fogsz meg, nem kell osszeomlani.
2016. dec. 14. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Jaj.... Gyanítom akkor beleszerettél ebbe az "álfiúba". Talán próbáld megtudni tőle, hogy miért csinálta, mi volt a célja ezzel? Mert ha lány létére a lányokat szereti, azzal sincs baj, de ugye akkor leszbikusok körében kellett volna mozognia, szóval tényleg nem értem, hogy miért tette. Nehéz tanácsot adni és nehéz egyáltalán beleképzelni magam a történtekbe, de én talán próbálnék továbblépni és tovább ismerkedni. Máskor ne higyj a szavaknak, ha nem akar találkozni, csak levelezni, akkor lépj tovább. A további ismerkedés talán segít, hogy újra legyen önbizalmad. Hidd el vannak normális pasik is akik annak adják ki magukat, akik valójában.
2016. dec. 14. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen túlélni? Gondolom, befejeztétek a társalgást. Tanulj belőle, ismerkedj tovább, és kész. Nem kell egy ilyen eseten hónapokig agyalni.
2016. dec. 14. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!