Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam az egészen?
én 2 éve vesztettem el életem szerelmét...még mindig nem jutottam túl rajta, az évfordulók, ünnepek közeledtével még rosszabb, mint alapból. Nem tudok mit tenni, próbálok minél többet dolgozni, hogy addig is kevesebbet gondoljak rá. Mondanám, hogy idővel jobb lesz, de igazából nem számottevően. Teljesen boldog soha többé nem leszek.
Szerintem akkor kezdj új kapcsolatba, ha úgy érzed, mellette is tudod szeretni azt a másikat. Én most jutottam el ide.
Én sem értem hogy miért kellett szakítani ha ekkora volt a szerelem? Vagy ha ő szakított, vagy visszament a volt bnőjéhez, akkor valsz nem is szeretett igazán...
Kiderült hogy van egy gyereke, és? Ettől nem kellett volna minden mást felrúgni. A volt barátnő egy idióta p*csa volt, hogy tarthatatlan körülmények közé is gyereket vállalt, és csak fél év után jelentkezett, persze ilyenkor már elvetetni se lehet, nagyon okosan ki lett ez találva szerintem. Ha a srácnak egy kis csepp esze is lett volna elhajtja azt a libát a francba, a gyereket meg bírósági úton megpróbálhatta volna magához venni, az anya rossz körülményeire hivatkozva. Olyan nincs hogy a bíróság akkor is az anyának ítéli ha az olyan "elképesztő körülmények között él".
A párod most együtt él a volt nőjével vagy mi? Mert akkor csak annyit tudok mondani, az exed nem 100as, örülj hogy megszabadultál tőle, legközelebb értelmesebb embert válassz akit nem lehet két vállra fektetni a legprimitívebb trükkökel is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!