Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok erre a helyemben?
Figyelt kérdés
A barátom az elmúlt időszakban többet járt el a haverjaival, velem meg semmit sem foglalkozott... Megbeszéltük, hogy ezen változtat. 3 hétig nem is ment el bulizni egyáltalán. Aztán tegnap "elkéreckedett", nem tetszett, de mondtam, hogy persze menjen nyugodtan. Közben írt nekem, hogy nem lesz baj, csak egy laza sörözés, amúgy sincs sok kedve hozzá, este 10-kor meg írta hogy mindjárt alszik. Elköszöntünk és lefeküdtem aludni, reggel meg látom, hogy hajnal 4-kor még fent volt Facebookon... Akkor miért nem mondta azt hogy be fog bszni és hajnalig diszkóznak? Elég mérges vagyok emiatt az álszentkedés meg kamuzás miatt...2016. dec. 11. 07:39
11/11 anonim válasza:
Minek vagytok ti együtt? Hagyd már ezt a srácot. Nem illetek össze. Kész. Uncsi ez a rinyálás folyton a haverok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!