Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok erre a húzásra?
A barátnőmmel megbeszéltük, hogy este 6-ra érte megyek az edzőteremhez ahol a kolléganőjével szokott edzeni munka után. Nem tudtam időben elindulni a melóhelyemről amit jeleztem is felé, 2 SMS-t is küldtem még a határidő előtt, hogy egy picit késni fogok. Átverekedtem magam az egész városon ebben a szar időben, megérkeztem a helyszínre, de sehol nem találtam, nem várt a portánál,telefont nem vette fel,erre 20 perc várakozás után fél 7-kor csörög a telefon és közli, hogy már hazafelé tart a barátnőjével és hogy sajnálja. Mondom "én is" és eldobtam a telefont.
Szerintetek ez normális viselkedés? Tiszta ideg vagyok...
"5"válaszolva
Ha tízszer nem próbáltam felhívni, akkor egyszer se, mindig kicsengett, aztán hangposta....
Figyelj...
A megoldás marha egyszerű: csak olyan emberért tedd ki máskor a beled, aki ezt minimum értékeli (elismer/tisztel), de leginkább megpróbálja azt megakadályozni (ő is vigyáz rád, nem csak te őrá).
Ez a lány nyilvánvalóan nem ilyen, tehát neked sem kell érte erőlködnöd egy fikarcnyit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!