Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit reagálnátok?
A minap a barátnőmmel komolyan beszélgettünk amikor ezt mondta."Bárkin túl lépek,és eltudom felejteni.Két hónap múlva már csak szép emlékként gondolnék rád."Nem utalt semmire,de egyszerűen kiejelentette,így és mesélte,hogy az anyukáját sem szerette,mármint őt magát,hanem csak azt,hogy mindent megcsinált helyette,meghallgatta,biztonságérzet stb..csak kötődött hozzá.
Kb én is ugyanezt teszem vele,de azt mondta,hogy engem "szeret",pedig folyamatosan az van amit ő akar,hisztizik,ha mérges akkor meg is szokott pofozni,drámázik állandóan,minden ő körülötte forog,utálja a világot,mindenkit.
Most mit kezdjek vele?
Fizess be még két pofonra...
Vagy gondoskodj róla, hogy két hónap múlva már csak szép emlék legyél.
Nem tudom, mennyire lehet fullos a bula, meg mit tudhat az ágyban, de ha ezt eltűröd, te se vagy normális.
Egy két pofont elviselek Tőle.
És ez se sokszor van,maximum három-négy hónaponként.
a te bajod ha egy ilyen érzelmi analfabétával vagy együtt, aki ráadásul még sötét is mint az éjszaka.
A pofozkodásért meg minimum felrugdosnám.
Amúgy szép pár vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!