Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtsem a srácot, vagy sem? Fiúk ti hogy reagálnátok erre?
Van egy srác akivel ismerkedek... 3x találkoztunk eddig, nem valami sok időre, de tudom hogy a szüleinek nagyon áradozott eddig rólam... az előző barátom 1 hete szakított velem. én csak azóta találkozgatok ezzel a fiúval, amíg együtt voltam az előzővel addig nem.
viszon az előző megtudta hogy én máris mással ismerkedem, kiszedte a fiú számát a telefonomból, felhívta és olyan durva dolgokat mondott neki hogy nemigaz... hogy rágyújtja az autóját ha meglátja, meg hogy a barátaival megkeresik és megölik meg ilyenek...
én meg nem tudtam semmit tenni mert ráadásul az én telefonomról hívta fel, kiszedte a kezemből és nem adta vissza, majdnem meg is ütött úgyhogy inkább nem is próbálkoztam... gondolom a fiút elfelejthetem ezek után... pedig én nem csináltam semmi rosszat :/ annyira pszichopata állat ez az idióta...
Örülj neki,hogy vége lett az agresszív vadbarom exeddel.
Zárd ki az életedből a barmot.
Engem nem zavarna egy ilyen fenyegetőzés, ha tényleg nagyon kedvellek,dehát nem vagyunk egyformák.
A reakcióm kb:semmi baj Drága, holnap találkozunk.
Az exednek pedig megmondanám hova dugja fel a véleményét,és kit fenyegessen.
Nem nagyképűség ez,csak hát...
Inkább az a kérdés, miért randizol rögtön 1 héttel a szakításod után!?
Az exed szakított,és még ő arcoskodik,komoly a pali.
Tilos?
Dehogy tilos.
Az okosok azt mondják, nem szerencsés egyik párkapcsolatból a másikba ugrani,de a te életed, természetesen azt csinálsz, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!