Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, hogy viselnétek?
Figyelt kérdés
A párom azt mondja szeret, de valahogy en mégsem érzem , legalábbis nem eléggé. Ráadásul hetente örülök ha egyszer látom. Időről időre besokalok, úgy érzem nem bírom ezt így, szükségem van annak a közelségére akit szeretek. Ő dolgozik ( egyetemistak vagyunk) most nyaron, en is közben, ezert is nehezebb de ha szabadnapos sem feltetlen velem tolti az idejet. 23ff, 23no, Pest.2015. jún. 17. 22:49
1/8 anonim válasza:
Az egy dolog mit mond.
Milyen tettekkel bizonyítja a szeretetét vagy nem szeretetét?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát, amikor találkozunk elvagyunk, csak, nem tudom pont ezaz hogy nagyon semmit nem érzek Tőle ami erre irányulna
2015. jún. 17. 22:54
3/8 anonim válasza:
Rosszul viselném, nekem is nagy szükségem van rá, hogy kimutassa a párom a szeretetét, és sok időt töltsünk együtt. Elsősorban próbálnám rávezetni, egyrészt azzal, hogy én magam megpróbálnék minél több szeretetet kimutatni felé, illetve akár meg is kérném, hogy "szeretgessen meg".
4/8 anonim válasza:
Tetteiben nyílvánul meg hogy szeret vagy nem minnél kevesebb időt akar veled tölteni annál kevésbé szeret.Mert ha nem feltétlenűl veled tölti a szabadnapját akor kivel barát család? és ha így is van ez mellet is tudna időtszakítani rád ha szeretne veled lenni.
5/8 anonim válasza:
ennek a kapcsolatnak nincs sok értelme :S lehet nem szeret igazán,de te is ki fogsz belőle szeretni!
6/8 A kérdező kommentje:
Én - nem túlzás - szinte folyamatosan éreztetem mennyire fontos nekem. Mivel ritkan takálkozunk ezert jobbára írom, de személyesen is ugyanezt teszem. Igen inkabb a barát vonal erős nála. Félre ne ertsen senki én nem a barátaitól akarom eltiltani, csak magambol kiindulva a szerelmemmel minel tobb idot szeretnek eltolteni.
2015. jún. 18. 03:21
7/8 anonim válasza:
ismered az 5 szeretet nyelvet? nem lehet, hogy ő máshogy fejezi ki a szeretetét, csak te azt nem annak tekinted?
8/8 anonim válasza:
Velem is csinált már ilyet srác... Szakítani kell szerintem, ha neked ez kevés tőle, mert bele fogsz őrülni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!