Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy féltékenykedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy féltékenykedik a barátom? Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Szóval.

22 éves a barátom, 3 hónapja vagyunk együtt. Én nemsokára megyek 2 hétre Londonba egy barátnőmmel, és mivel él ott ismerősöm, nem kell szállást keresnünk, mert felajánlotta, hogy lakhatunk nála, és el is fogadtuk. Csak az a bibi, hogy Ő a volt barátom. 25 éves, 6 hónapig voltunk együtt. (A szakításunk után költözött Londonba) Nem az első kapcsolatom, de az első igazi nagy szerelmem volt. Nagyon sokat beszélünk a mai napig is, és nagyon fontos személy nekem, szeretem Őt, de lezártuk a kapcsolatunkat.

A barátom ki van bukva, folyton kombinál, nagyon fájó dolgokat vág a fejemhez, olyanokat, hogy 'úgyis meg fog d.ugni, mert előjön belőled a ribi', meg hasonlókat, és a legtöbben egyet is értenek vele, ami nekem rosszul esik. Nem tudom mit tehetnék, az 100% hogy el fogok menni Londonba, inkább szeretném valahogy lenyugtatni, mert kezd frusztrálni a viselkedése.

Mit tehetnék, ti is így reagálnátok a helyében?

20L

2015. máj. 29. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a párodat, fordított helyzetben én sem engedtem volna el könnyű szívvel a barátomat az exéhez.

De ha megvan a teljes bizalom, és váltig állítod, hogy csak barátok vagytok extrák nélkül, akkor ezt inkább jó lehetőségnek kell felfogni, világot látsz és még szállásért sem kell fizetned.

Ne veszekedj most a barátoddal, ha tényleg őt szereted 100%-ig, hanem éreztesd ezt vele, bújj hozzá, legyetek együtt amennyit tudtok még az utazás előtt.

2015. máj. 29. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyfelől én is aggódnék, de azért az nem stílus, amiket a fejedhez vág.

No mindegy, 1# nagyjából megírta, hogyan kell eljárnod, de azért majd a továbbiakban figyelni ajánlatos, hogy nem beteges-e a féltékenység.

2015. jún. 15. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!