Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erre mit reagálnátok?
A barátommal együtt lakunk. Én ma dolgozni voltam, ő pedig elment bulizni a munkatársaival, mert az egyik kollégájuk elmegy és búcsúztatják (nála volt a buli, másik városban).
Egész nap nem hívott a barátom, még amikor már rég végeztem, akkor se keresett. Aztán én hívtam fel, de saturészeg volt, szerintem eszébe se jutottam, meg se kérdezte mi van velem és ez elég rosszul esett... Úgyhogy azt mondtam neki hogy lehet én is elmegyek bulizni pár ismerősömmel, de persze nem mentem sehova, csak haza.
Aztán később kiderült hogy az egyik munkatársa, aki nő, elment elé a vasútállomásra, és ezzel a csajjal már máskor is láttam hogy csetelt, de sose mutatta meg hogy mit és mindig kitörölte. Ez is rosszul esett hogy nem mondta, így bosszúból nem vettem fel a telefont (eleinte amúgy sem hallottam mert buszon voltam, aztán zuhanyoztam, stb).
Most meg írt nekem facebookon ha hazajött (nem tudom hogy, lehet csak blöfföl amúgy is), hát engem elhordott kb mindenféle qrvának, meg hogy most engem keres és ha megtalál akkor szétver engem is meg a pasit is akit ő képzel be magának...
Szerintetek?
Milyen trollkodás?
Sajnos nagyon is valós a kérdés, ha erre értetted...
Játszmázós, taktikázós kapcsolat, őszinteség és tolerancia hiánya mindkét fél részéről.
Én már ott elakadtam, miért kell nyaggatni, ha elment egy másik városba egy napra, én ilyenkor békén hagyom a párom. Szóval nálunk ez így nem alakult volna ki, nem is tudom, mit reagálnék, ha belecsöppennék a helyedbe.
Azt mondjuk nem értem, hogy ha ő is hazajött, meg te is, és együtt éltek, akkor miért facebook-on írtok? Az mondjuk riasztó, hogy fenyegetőzik, ez bántalmazás-szagú, akkor meg tipli.
Békén hagytam, nem is zavartam, de azért legalább annyit nyöghetne, hogy épségben megérdekezett vagy valami...
Nem tudom hogy tényleg hazajött-e, mert lehet csak blöfföl, mert sík részeg... Azért ír facebookon mert most úgy ír mintha engem keresne meg azt az állítólagos pasit, akit én szerinte megcsalom...
Csak az az érdekes hogy én összesen annyit mondtam neki hogy "lehet benézünk mi is a városba pár ismerőssel", ebből meg neki rögtön a megcsalás jutott az eszébe...
Folyamatosan játszmáztok egymással,őszinteség helyett próbáljátok manipulálni egymást.Oké,hogy te csak revansot akarsz venni,de minek belemenni ilyen játszmákba.Aztán persze sértődés meg félreértés a vége.
De minek vagy együtt egyáltalán ilyen pasassal,nem hinném,hogy most változott ilyenné?
A párod szerintem magából indul ki.
De miért vagy olyan emberrel,aki mindenféle k-nak elmond?Legyen már tartásod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!