Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti erre mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt lakunk. Én ma dolgozni voltam, ő pedig elment bulizni a munkatársaival, mert az egyik kollégájuk elmegy és búcsúztatják (nála volt a buli, másik városban).

Egész nap nem hívott a barátom, még amikor már rég végeztem, akkor se keresett. Aztán én hívtam fel, de saturészeg volt, szerintem eszébe se jutottam, meg se kérdezte mi van velem és ez elég rosszul esett... Úgyhogy azt mondtam neki hogy lehet én is elmegyek bulizni pár ismerősömmel, de persze nem mentem sehova, csak haza.

Aztán később kiderült hogy az egyik munkatársa, aki nő, elment elé a vasútállomásra, és ezzel a csajjal már máskor is láttam hogy csetelt, de sose mutatta meg hogy mit és mindig kitörölte. Ez is rosszul esett hogy nem mondta, így bosszúból nem vettem fel a telefont (eleinte amúgy sem hallottam mert buszon voltam, aztán zuhanyoztam, stb).

Most meg írt nekem facebookon ha hazajött (nem tudom hogy, lehet csak blöfföl amúgy is), hát engem elhordott kb mindenféle qrvának, meg hogy most engem keres és ha megtalál akkor szétver engem is meg a pasit is akit ő képzel be magának...

Szerintetek?

2016. ápr. 9. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszonylag kézenfekvő lenne átküldeni neki egy pizsamás selfit, hogy te végig itthon voltál. :D

Amúgy én nem maradnék egy fenyegetőzővel.

2016. ápr. 9. 23:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Elhord mindenféle qrvának...?

Én ott baxnám ki az összes cuccát az ablakon...

2016. ápr. 9. 23:59
 13/14 Blade Bone ***** válasza:
Ott szakadt rám a plafon, hogy üzeneteket töröl.. Ne haragudj, de én rögtön kidobtam volna már az első ilyen esetnél, mert titkolózik, ráadásul egy nővel kapcsolatban.. nincs köztük semmi? Jaa, mutassa bizonyítékot, de bocsii, azt kitörölte.. Nem a bulival van itt gond, hanem az emberrel, szedd össze magad drága, mert még tényleg meg fog verni, túl sokat enged meg magának az urad, tedd lapátra.
2016. ápr. 10. 00:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Mások lettek a módszerek, finomabbak a gyógyszerek.....
2016. ápr. 10. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!