Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
A barátommal heti kétszer tudunk találkozni,mert úgy van szabadnapja,plusz ugye a hétvégék,ha éppen nem megy sehova,de akkor is csak annyi,hogy együtt alszunk,és másnap már reggel megy is dolgozni.
Most hétvégén semmit nem találkozunk,csütörtök estétől kezdve a barátaival van,és isznak(kivéve ma délután,mert akkor ment dolgozni) de ugye csütörtökön is, tegnap este is,és ma is buliznak. Nekem ezzel semmi gondom,oké,néha kell ilyen is,de megígérte,hogy vasárnap délelőtt bejön hozzám,mert délutánra megy dolgozni. Szerdán találkozunk utoljára,végig a vasárnap délelőttöt vártam,mert nagyon hiányzik,majd ma este,amikor kérdeztem tőle,hogy holnap délelőtt akkor mi lesz,közölte,hogy nem jön,mert nem fog kimenni belőle a pia. Persze,néha töltse a hétvégét a barátaival,de én csak pár órát kértem,és annyit nem tud megtenni,hogy 1 óra után már nem iszik,hogy 10-11-re kimenjen belőle. Szerintetek felfújom ezt az egészet? Rosszul esik,hogy neki fele annyira nem hiányzom,mint ő nekem :(
Amúgy 20 évesek vagyunk.
Miért nem veszed észre, hogy neki pont nem hiányzik most egy kapcsolat?!
Neki most a buli, pia meg a haverok kellenek. Ne alázd már magad, hogy vergődsz a találkozásokért. Nem akar találkozni veled ez egyértelmű.
kígyóuborka. 300ft és elrepít a pasid helyett.
Istenbizony nem rosszbol mondom! <3 :D
De ha általában veled van, akkor mi a bajod? Egyszer bulizik egy kicsit, de egyébként sokat van veled, akkor meg miért hisztizel?
Ha ez egyszeri dolog: ne hisztizz!
Ha mostantól sokszor ez lesz, akkor pedig az a helyzet mint amit az #1es válaszban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!