Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A barátommal heti kétszer tudunk találkozni,mert úgy van szabadnapja,plusz ugye a hétvégék,ha éppen nem megy sehova,de akkor is csak annyi,hogy együtt alszunk,és másnap már reggel megy is dolgozni.

Most hétvégén semmit nem találkozunk,csütörtök estétől kezdve a barátaival van,és isznak(kivéve ma délután,mert akkor ment dolgozni) de ugye csütörtökön is, tegnap este is,és ma is buliznak. Nekem ezzel semmi gondom,oké,néha kell ilyen is,de megígérte,hogy vasárnap délelőtt bejön hozzám,mert délutánra megy dolgozni. Szerdán találkozunk utoljára,végig a vasárnap délelőttöt vártam,mert nagyon hiányzik,majd ma este,amikor kérdeztem tőle,hogy holnap délelőtt akkor mi lesz,közölte,hogy nem jön,mert nem fog kimenni belőle a pia. Persze,néha töltse a hétvégét a barátaival,de én csak pár órát kértem,és annyit nem tud megtenni,hogy 1 óra után már nem iszik,hogy 10-11-re kimenjen belőle. Szerintetek felfújom ezt az egészet? Rosszul esik,hogy neki fele annyira nem hiányzom,mint ő nekem :(

Amúgy 20 évesek vagyunk.

2016. dec. 10. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért nem veszed észre, hogy neki pont nem hiányzik most egy kapcsolat?!

Neki most a buli, pia meg a haverok kellenek. Ne alázd már magad, hogy vergődsz a találkozásokért. Nem akar találkozni veled ez egyértelmű.

2016. dec. 10. 20:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem szokott ilyen lenni egyébként,a legtöbb idejét velem tölti
2016. dec. 10. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Ezert nem kell eretlen, feltini vakarcsokkal jarni. Ebbol a korszakbol majd kinoni tud maximum, addig meg ez van - pia, bulika, masnap meg fetrenges, mert az az igazi elet. Se.
2016. dec. 10. 20:37
 4/10 A kérdező kommentje:
jó,azért nem úgy kell elképzelni,hogy csak a buli,meg csak a haverok,a legtöbb idejét tényleg velem tőlti.
2016. dec. 10. 20:42
 5/10 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy te szívsz mert te jobban szereted.
2016. dec. 10. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:

kígyóuborka. 300ft és elrepít a pasid helyett.

Istenbizony nem rosszbol mondom! <3 :D

2016. dec. 10. 20:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem gondolom,hogy ilyen miatt ki kéne dobnom,nagyon ritkán van a barátaival(nem azért,mert én megtiltanám vagy bármi)
2016. dec. 10. 21:17
 8/10 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem is tilthatnád. Ha meg ritkán van, akkor chill :D
2016. dec. 10. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:

De ha általában veled van, akkor mi a bajod? Egyszer bulizik egy kicsit, de egyébként sokat van veled, akkor meg miért hisztizel?

Ha ez egyszeri dolog: ne hisztizz!

Ha mostantól sokszor ez lesz, akkor pedig az a helyzet mint amit az #1es válaszban írtam.

2016. dec. 10. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó igazad van csak tudod ha az ember ebben van akkor egyszerűen nem olyan könnyű elfogadni hogy jó hàtha szeret akkor tovàbbra is velem tölti a szabad idejét csak most kell egy kis kikapcsolodàs ha megvàltozik leszar ez nem ilyen egyszerű plàne ha az ember fia lànya szerelmes!Am mondjuk ha azt mondta hogy nem jön akkor hagyd ne fuss utàna êld te is az életed bulizz ha ő is igy àll a dolgokhoz akkor te is àllj így sztem màst ugy sem tudsz tenni !
2016. dec. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!