Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A párom kiment Németországba 2 hétre dolgozni. Mielőtt kiment, ráírt az egyik lány ismerősére, hogy nem-e találkoznak meg hogy igazából csak miatta megy ki, utóbbit viccnek gondolta, de rosszulesett. Tudni kell, hogy kb 5 éve ez a lány nagyon hajtott a páromra és csak azért nem jöttek össze, mert a párom haverjával együtt volt két évet, illetve azt is tudni kell, hogy van egy 1 éves kisfia és férje. Ennek ellenére rosszulesett, hogy a pàrom nem mondta el hogy akart vele talàlkozni, illetve hogy tudja nagyon jól hogy nekem ez rosszulesik, mégis ráirt és nem értem 4 év után miért tesz olyat ami nekem fàjhat, én sem írok olyan férfiaknak, akiknek ő nem örülne.

(Én 25, párom 28)

2016. okt. 10. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nyugalom, csak viccelt. Ne essen rosszul ha egy barátjával így beszél. Nincs mitől tartanod.
2016. okt. 10. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Jaja, csak viccelt... Haha, jót nevettem.

Nálam kuka lenne. 28 évesen ilyen viccei vannak.. gyönyörű.

2016. okt. 10. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Legközelebb nem jössz össze kisfiúval!
2016. okt. 10. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a csajjal is közölte, hogy csak vicc volt?

Vagy csak nálad mosakszik, miután lebukott?

Tudod, ha valakiről tudom, hogy nagyon bejövök neki, de nem akarok tőle semmit, akkor azzal nem találkozok. Akkor se, ha szingli vagyok.

Szóval a pasid még ki se rakta a lábát, de már szervezi, hogy legyen kit dugnia, amíg két hétig távol van tőled.

Ennyit ért neki az együtt töltött négy év.

Abban is biztos vagyok, hogy még te leszel beállítva hisztis pi.csának, ha felhozod neki.

Te azt csinálsz amit akarsz, de én szépen otthagynám már most.

2016. okt. 10. 09:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak nálam próbálja menteni a dolgokat, hogy nem hátsó szándékkal irt neki, mert akkor kitörölte volna az üzenetet stb.
2016. okt. 10. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas ez a viselkedés... Most kéne 25 évesen eldönteni még, hogy össze akarod-e magad kötni és éveket pazarolni egy olyan emberre, aki már az elején ilyen szinten kikacsintgat... Jobbra-balra csalna téged, ha tehetné, ezt szerintem a lelked mélyén te is tudod.
2016. okt. 10. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Én dobnám. Még ha nem is csalna meg, már csak azért, amit a hátam mögött folytatott. Kérdem én, hol van itt a tisztelet? Ha titokban ilyeneket ír az egyik egy harmadiknak, azzal lejáratja a kapcsolatunkat, engem.

Mellesleg egy ilyen húzás után a bizalmam is megbicsaklana. Azt hiszem, elküldeném a nőhöz és mondanám, hogy viheti a cuccait is.

2016. okt. 10. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Férfi és nő között nincs barátság... Ebből kell kiindulni.
2016. okt. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!