Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Párom pár hónappal ezelőtt kiment Svájcba egyik haverjával. A havernak nem volt jogosítványa, ezért barátom vezetett. Útközben szólt nekem róla, hogy kint egy prosti várja őket. A nő szobát bérelt egy szállodába, ő a haverral, páromnak meg külön szobát. Nekem azt mondták,hogy lakást akar intézni a haver, ez a nő meg kint él beszéli a nyelvet és csak segít nekik. Barátom azt mondta semmi köze a nőhöz. Most tudtam meg viszont, hogy vagy 2 éve sokat beszéltek egymással, a nő fotókat küldött magáról, párom meg irta neki, hogy sokszor eszébe jutott kipróbálná milyen vele a sex.
2016. nov. 30. 11:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnàlom, de valoszinu, hogy màr fel is probàlta a csajt...
2016. nov. 30. 12:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy fel próbálta vagy csak szeretné...
2016. nov. 30. 12:31
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Kár ilyet ide kiírni mert mindenki csak azt fogja mondani h már megcsalt vagy megfog.
2016. nov. 30. 12:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Félsz, hogy megcsalt?
2016. nov. 30. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:
3# miért szerinted talán nem?
2016. nov. 30. 15:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Eleve nem kéne olyan pasi aki hazudik, és képes ilyen szituba keveredni. Akár megdugta már akár nem.
2016. nov. 30. 15:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Sorry, ennek a kapcsolatnak annyi....
2016. dec. 2. 15:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Na mi lett? kiderült valami? :)
2016. dec. 2. 15:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Párom azt mondta, hogy az csak egy prosti ,nem ő kérte anno hogy küldözgessen magáról képet. Azt meg hogy kipróbálná vele,az meg csak ilyen férfiduma... Nem volt köztük semmi,nem is egy szobába voltak meg amúgy se állna szóba ilyen nővel. Nem ő akart kimenni, ő csak segitett a haverjának, mivel nincs jogosítványa, és a haver is sokat segített már neki. Meg hogy csak felfújom. Én meg mondtam neki hogy ez velem szemben igyis ugyis tiszteletlenség, még ha nem volt köztük semmi sem. Nem fogom eltűrni hogy egy prosti társaságában töltsön el 2-3 napot. Nekem annyit mondott h kimenetek haverjával, út közben nyögte be hogy kivel lesznek kint.
2016. dec. 2. 16:11
 10/14 anonim válasza:
A barátnőm pasija kocsit ment ki vásárolni a haverjával,és addig a 2 hétig kellett egy "tolmács" neki is. :) azóta kiderült, h a prosti exénél szálltak meg, és igen, volt is köztük minden! 😏😣
2016. dec. 2. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!