Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lakásfelújítás miatt nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásfelújítás miatt nincs szex közöttünk, normális ez?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt és 1 hónapja vettünk közös lakást. Hála az égnek meg tudtuk venni tehermentesen, ki van fizetve, de még rá kell költeni kb. 2,5-3 milliót, de arra is megvan a pénz (igaz éppen hogy, de nem kellett eddig se hitelt felvenni és ezután sem). Szóval anyagilag úgy ahogy rendben vagyunk. Februárra tervezzük az átköltözést. Párom meg ideges mióta megvan a ház, hogy fel kell újítani, mi hogy legyen, mit hogyan, kivel csináltassunk, milyen fűtés legyen, melyik fal legyen kivéve, átalakítás stb. Tiszta ideg az egész miatt, el is hanyagol rendesen, és sűrűn esténként is beül valahova a haverokkal, ismerősökkel hogy tanácsot, segítséget kérjen stb. Nem lenne ezzel baj, látom hogy állandóan ezen pörög, de a mi kapcsolatunk félek hogy ez miatt fog tönkremenni. Azt mondja majd akkor lesz nyugodt ha minden kész. Addig meg szép lassan el is hidegülhetünk. Más volt már ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit tegyek, hogy jobb legyen?
2016. dec. 10. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Egy kalsszikus tanáccsal szolgálhatok : Ülj le és ezt a félelmedet nyíltan mondd meg neki plusz azt,hogy mit igényelnél és kérdezd meg azt,hogy mire vágyik ami nem a lakással kapcsolatos.
2016. dec. 10. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
szerintem meg menj velük néha, ötleteljetek, aztán menjetek együtt haza, és azzal a mottóval, hogy ma már mindent megtettetek, amit lehetett, jöhet a szex :)
2016. dec. 10. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
15%

lakásvásárlás és a házfelújítás a kapcsolatok rovására szokott menni és szakításba végződik!

Örüljetek, hogy csak szex nincs és még mindig együtt vagytok!

2016. dec. 10. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát érdekes, hogy az ötletelgetés miatt nincs kedve szexelni, én sajátkezüleg újítottam fel, mégis elkaptam az asszonyt nap végén...

Tudom nem mindenki egyforma, de azért gáz a viselkedése.

Szerintem vesd rá magad, ne várj arra hogy ő tegye, sőtt ha ellenkezik, akkor se hagyd abba teperd le! Ne félj nem fogja bánni.

2016. dec. 10. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Veszélyes helyzet, kétségtelenül.

Mondd el neki, hogy a ház is fontos, de veled is foglalkozzon. Nem biztos, hogy érteni fogja, sok süket azt hiszi az a igazi adu ász!

2016. dec. 10. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!