Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális a havi két szex?
Szeretnék erre vmilyen megoldást keresni - van erre egy qrva jo modszer: tessek a paroddal beszelni ;)
Nem vagy egyedul "havi 2 sex" helyzetben, nalunk is ez van, csak nem mindegy az ember ezt hogy eli meg.
Az elejen mint a nyulak, kocsiban, kertben, konyhaban, ahol rankjott, volt hogy egy nap tobbszor is. Aztan multak az evek, oregedtunk. En 37 vagyok es 9 eve egyutt a parommal, es neha havi 1, vagy 2.
De mi ezt mindig megbeszeljuk. Nyugodtan, higgadtan beszelunk rola. Mindenki elmondja mik az igenyei, mit szeretne, mi lenne jo kicsit maskepp es mindketten teszunk azert, hogy nekem is meg neki is jo legyen.
A havi 2vel nincs gond, ha az ember a parjaval ezt meg tudja beszelni. Mi mindketten egyetertunk a sexelesunk mennyisegeben/milyensegeben.
Nalatok nincs egyetertes, es amig nem lesz, addig csak szenvedsz.
Anyukam mindig ugy nevelt, barmilyen kapcsolatod legyen, ha a sexben megertitek egymast, akkor mindent meg tudtok oldani. Es tenyleg!
Pl. amikor o frisseb, kialudtabb mint en es nincs kedvem, siman "beadom" a derekam egy gyors oralra/kezimunkara, hogy neki jobb legyen, mert tudom hogy most epp arra van igenye, es o meg elfogadja, hogy nekem epp nincs kedvem, de nincs az, hogy jo akkor old meg magadnak engem meg hagyjal aludni. Neha o is megkerdezi, hogy van-e kedvem jatszadozni, akar ugyis hogy csak ram fokuszalunk es o "semmit" nem kap, mert ahhoz tul faradt, de latja rajtam, hgoy nekem meg forr a verem. Idobe telt, de ki tudtunk alakitani egy kommunikacios csatornat es szabadon meg tudunk beszelni mindent ami a sexelesunkkel kapcsolatos. Es a mai napig fedezunk fel uj poziciokat, mereszkedek uj targyak kiprobalasara, tehat meg unalmasnak sem mondhato.
Muszaj ezt neked vele megbeszelni, kulonben nagyon sanyaru eveknek nezhetsz elebe!
Kicsit impotens? Van ilyen? Nem is hallottam még ilyenről!
Hát igen, ettől rettegek. Vagy lemondok az igényeimről, vagy keressek mást? Csak az a baj, hogy nem tudom elképzelni mással az életemet!
Már rég külön kellett volna válna az útatoknak.
Fiatalon minek lekötni magad? Összeköltözni 23 évesen? Ma akkor szabadulnak az iskolából a fiatalok és 0 élettapasztalatuk van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!