Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális a havi két szex?
Pattanj le, ahogy olvasom, amúgy is csak veszekedés van normális kommunikáció helyett. Szerintem ez csak rosszabb lesz, pár év, és ha eddig nem tette, majd beújít egy szeretőt... kb. ezt jósolom, és nem hogy havi 2, de havi 0 szexben lesz részed.
Ne légy "papucs" nő, hiszen nekünk sokkal jobban fáj a visszautasítás (én is megismertem azt a faxa érzést, amit írtál). Aki arra nem képes, hogy kielégítsen, annak végülis mi keresnivalója van melletted?
Milyen az egészségi állapota? Túlsúly?
Milyen munkakörben dolgozik? nagy felelősség? Nehéz fizikai munka?
Régebben milyen gyakran kezdeményezett?
A szex végén mennyire fárad el? Azonnal elalszik?
38F
Egészségileg rendben van, nincs túlsúly. Nem fizikai munka. Ugyanabban a pozícióban dolgozunk. Régebben több volt a kezdeményezés, az elején szinte bárhol egymásnak estünk.
Elaszik persze, de előtte átbeszéljük a szeretkezést (kinek mi tetszett vagy megdícsérjük egymást) aztán összebújunk.
A következő kérdések....
miben változtál az elmúlt évek alatt? Súly, öltözködés?
Az intimitás mennyire van előtérben? Gyakran lát meztelenül?
Sportol valamit? Szoktatok együtt is csinálni valamit...gondolok itt tánc vagy olyan sportra ahol közvetlen kapcsolat van közöttetek?
38F
még vérzel is?
ez nem normális.
most szépen leülsz vele, ha nem akar kommunikálni vagy megoldani a dolgot, akkor elmész
Normális! Itt csak az a nem normális,hogy nem egyeztek a pároddal.
Nálunk pl havi 1-2 van, vagy még annyi se. De nekünk tökéletes. Boldogok vagyunk. 31/nő
Felszedtem pár kg-ot, de neki így jobban tetszek. Azok a nők akiket mutatott "ideálnak" mind-mind pár plusz kilóval többek, mint a legtöbb férfi álma... sokat hangoztatja hogy most milyen jól nézek ki, milyen jól áll, stb. Az öltözködésem nem változott. Intiminás alatt mit értessz?
Ő szokott focizni járni, de együtt nincs közös program olyan amiket írtál. Egyébként mindent együtt csinálunk. Bevásárlás,túra, mozi, néha sétálunk egyet a városban...
Nem véletlenül kérdeztem.....
Intimitáson azt értem, hogy nem mindent férjed előtt csinálsz, nem vetkőzöl le előtte, nem erőlteted a mindennapos a közös zuhanyzást és sorolhatnám. Van olyan férfi,aki szó szerint hozzászokik a mindennapos vizuális ingerhez, pusztán a látvány már nem izgatja fel....mondhatni eltűnik a varázs. Ilyenkor kell valami plusz, hogy férfiként viselkedjen, ez lehet új helyszín, új szituáció, új partnerek bevonása, de egy erotikus üzenetváltás is. Valahogyan ki kell mozdítanod ebből a megszokott állapotból, de a szex visszatartását nem javasolnám. Ha érzel magadban annyi kezdeményező képességet, akkor szexuális játékokat javasolnék, olyant ami új kihívás a párod számára, mivel fel tudod kelteni az érdeklődését.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!