Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális a havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a havi két szex?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, már 4 éve összeköltöztünk. Teljesen kikészìtenek a kifogásai már, ezért jó pár hónapja úgy döntöttem, hogy nem fogok szexet kezdeményezni, ezzel kivédem az elutasításai utáni mellkas összeszorító fájdalmat, és csak akkor fogunk szeretkezni ha ő akarja. Az elutasításokat tényleg kivédtem, de havonta két szexnél több nincs. Úgy látom neki így jó. Én pedig már odáig jutottam, hogy ha végre valahára akcióra kerülne a sor, nem vagyok képes benedvesedni... (ekkor jön a síkosító) ráadásul az elején fáj is, mintha most veszíteném el a szüzességem. Ja, és legutóljára még véreztem is. Lehetséges hogy ez már pszihés probléma? Mert én már nem tudok másra gondolni... Eddig tomboltak bennem a hormonok, aztán minden visszautasítás után egyre jobban szorított a mellkasom, mintha fizikailag bántott volna. Szeretnék erre vmilyen megoldást keresni. Hátha élt már át vki hasonlót, és tudja miről beszélek. Ti hogyan oldottátok meg a dolgot? Ja és azt le kell szögeznem, hogy nem csal meg, felesleges ezt felvetni. Én sem szeretném megcsalni, de már szeretnék ezen változtatni, mert ha egyszer feleségül mennék hozzá, úgy nem akarok hogy tudom, ez vár rám egész életemben! Szeretem, ez biztos, de nem akarok úgy hozzámenni hogy akkor szexelünk ha ő végre-valahára megkíván 20-25 percre, aztán hosszú ideig megint semmi. Semmi spontanelitás, semmi változatosság. Egy póz és ennyi. Mit mondjak neki? Mivel kezdjem? Mi lehet megoldás? El kellene hagynom ezért? Vagy úgy sincsen tökéletes kapcsolat, nyeljek egy nagyot, aztán majd lesz vmi? 27 éves vagyok, időm pedig már nem sok, lassan ideje megállapodnom, család, ház, gyerek, stb. Be vagyok pánikolva! Olyan sok minden kellene, de még sehol nem járunk, csak vegetálunk! Ráadásul itt van ez a "szex probléma" is, és nem tudom eldönteni hogy ez most normális e vagy most mit csináljak? Kérlek segítsetek!
2016. ápr. 1. 01:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Pattanj le, ahogy olvasom, amúgy is csak veszekedés van normális kommunikáció helyett. Szerintem ez csak rosszabb lesz, pár év, és ha eddig nem tette, majd beújít egy szeretőt... kb. ezt jósolom, és nem hogy havi 2, de havi 0 szexben lesz részed.

Ne légy "papucs" nő, hiszen nekünk sokkal jobban fáj a visszautasítás (én is megismertem azt a faxa érzést, amit írtál). Aki arra nem képes, hogy kielégítsen, annak végülis mi keresnivalója van melletted?

2016. ápr. 1. 07:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Milyen az egészségi állapota? Túlsúly?

Milyen munkakörben dolgozik? nagy felelősség? Nehéz fizikai munka?

Régebben milyen gyakran kezdeményezett?

A szex végén mennyire fárad el? Azonnal elalszik?

38F

2016. ápr. 1. 09:52
 13/22 A kérdező kommentje:

Egészségileg rendben van, nincs túlsúly. Nem fizikai munka. Ugyanabban a pozícióban dolgozunk. Régebben több volt a kezdeményezés, az elején szinte bárhol egymásnak estünk.

Elaszik persze, de előtte átbeszéljük a szeretkezést (kinek mi tetszett vagy megdícsérjük egymást) aztán összebújunk.

2016. ápr. 1. 10:05
 14/22 anonim ***** válasza:

A következő kérdések....

miben változtál az elmúlt évek alatt? Súly, öltözködés?

Az intimitás mennyire van előtérben? Gyakran lát meztelenül?

Sportol valamit? Szoktatok együtt is csinálni valamit...gondolok itt tánc vagy olyan sportra ahol közvetlen kapcsolat van közöttetek?

38F

2016. ápr. 1. 10:09
 15/22 anonim ***** válasza:

még vérzel is?

ez nem normális.

most szépen leülsz vele, ha nem akar kommunikálni vagy megoldani a dolgot, akkor elmész

2016. ápr. 1. 10:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt az exemmel, nem véletlenül az exem, rengeteg probléma származott ebből, porig rombolta az önbizalmam, sokat vitáztunk, stb. :/
2016. ápr. 1. 11:27
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

Normális! Itt csak az a nem normális,hogy nem egyeztek a pároddal.

Nálunk pl havi 1-2 van, vagy még annyi se. De nekünk tökéletes. Boldogok vagyunk. 31/nő

2016. ápr. 1. 12:47
 18/22 A kérdező kommentje:

Felszedtem pár kg-ot, de neki így jobban tetszek. Azok a nők akiket mutatott "ideálnak" mind-mind pár plusz kilóval többek, mint a legtöbb férfi álma... sokat hangoztatja hogy most milyen jól nézek ki, milyen jól áll, stb. Az öltözködésem nem változott. Intiminás alatt mit értessz?

Ő szokott focizni járni, de együtt nincs közös program olyan amiket írtál. Egyébként mindent együtt csinálunk. Bevásárlás,túra, mozi, néha sétálunk egyet a városban...

2016. ápr. 1. 14:04
 19/22 A kérdező kommentje:
És igen, gyakran lát meztelenül. Nem csak átöltözéskor, hanem együtt is zuhanyozunk, ritka ha nem.
2016. ápr. 1. 14:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül kérdeztem.....

Intimitáson azt értem, hogy nem mindent férjed előtt csinálsz, nem vetkőzöl le előtte, nem erőlteted a mindennapos a közös zuhanyzást és sorolhatnám. Van olyan férfi,aki szó szerint hozzászokik a mindennapos vizuális ingerhez, pusztán a látvány már nem izgatja fel....mondhatni eltűnik a varázs. Ilyenkor kell valami plusz, hogy férfiként viselkedjen, ez lehet új helyszín, új szituáció, új partnerek bevonása, de egy erotikus üzenetváltás is. Valahogyan ki kell mozdítanod ebből a megszokott állapotból, de a szex visszatartását nem javasolnám. Ha érzel magadban annyi kezdeményező képességet, akkor szexuális játékokat javasolnék, olyant ami új kihívás a párod számára, mivel fel tudod kelteni az érdeklődését.

38F

2016. ápr. 1. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!