Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nálam jóval idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nálam jóval idősebb pasiba szeretem belle és most nem tudom mit csináljak! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 20:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

21.36-nak

nehogy már egy 13 éves kislánynak azon járjon az esze, hogy egy férfinek mennyi pénze van... uhh ez fájt

csak fellángolás sztem. velem is volt már így, és amikor már nem láttam minden nap a férfit, már nem is tetszett annyira, meg nem is éreztem őgy, hogy szeretem. szal sztem ne találkozz vele!! jobban jársz

2010. máj. 1. 22:01
 32/34 A kérdező kommentje:
de ha nem találkozok akkor is úgy érzem:S de megpróbálom hát ha bejön! köszi
2010. máj. 2. 07:06
 33/34 anonim válasza:

ne csinálj semmit....

ezért büntetnek!!!!!!!

2010. máj. 2. 10:11
 34/34 A kérdező kommentje:
tudom :(
2010. máj. 3. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!