Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nálam jóval idősebb pasiba szeretem belle és most nem tudom mit csináljak! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 20:59
12/34 A kérdező kommentje:
nem
2010. máj. 1. 21:09
13/34 anonim válasza:
Nos, amennyiben ez nem kamu kérdés (bár megérzésem szerint...) Majd kinövöd. Felejtsd el, keress egy korban hozzád közelebb álló fiút.
14/34 anonim válasza:
és amúgy honnan ismered ezt az embert? és ő is igy érez irántad?
15/34 anonim válasza:
21:10
és még annyi h tudja h te szereted őt? mit mondott rá ha tudja?
16/34 A kérdező kommentje:
hát nyáron ismertem meg és nem tudom ő hogy viszonyul hozzám nem merrem megkérdezni...
de viszont találkozgatunk meg minden...
2010. máj. 1. 21:11
17/34 A kérdező kommentje:
hát anyit mondtam neki bejönn és azt mondta nem érti miért és kár hogy nem vagyok idősebb
2010. máj. 1. 21:12
18/34 anonim válasza:
13 évesen nincs elég élettapasztalatod...még kislány vagy...csalódni fogsz ha belevágsz,és lehet hogy észhez is térítene egy ilyen csalódás,bár nem szivesen kívánnám neked,de mindenkinek át kell esnie rossz dolgokon hogy felnőjön...előtted még jóó hosszú út áll...hülyeség aki azzal nyüstöl hogy inkább tanulnál...felnőtt fejjel jóhogy ezt mondja,ígyis úgyis tanulnod kell,a magánélet külön dolog...még rengeteg dolog fog történni ami miatt padlóra kerülsz és érett nő leszel,és a kislánykori vágyakozás egy érett férfira nagyon gyakori.ezt neked nem igazán szabadna komolyan venni,inkább csak ábrándozz és gondold át,ez a férfi mit akarhatna egy kislánytól?a másik meg az,hogy börtönbe is jutatthatnád...:(..én mindenesetre szeretném hogy rendeződjön a dolog,és ne csalódj..gondolj át mindent 100x!18/L
19/34 anonim válasza:
meeg minden?:|
eddig mik történtek? :O
amugy ha ez kiderül abból baja is lehet az illetőnek..:|
20/34 A kérdező kommentje:
nem akkarom hogy kiderüljön amúgy semmi komoly csak fagyiztunk sétáltunk beszélgetünk enyi
2010. máj. 1. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!