Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhatnám egy 20-25 évvel idősebb pasi tudtára, hogy szeretem anélkül, hogy botrány lenne belőle?
Egyetlen biztos tipp sincs arra, hogy ne legyen botrány belőle; ha levelet írsz, az bizonyíték, ha meg kettesben lennél egy tanárral, az már alapból gyanús lenen mások számára. Arról nem is beszélve, hogy a tanár számára felettébb kellemetlen volna az egész helyzet.
(Egyébként meg ez igenis egy "idióta kamaszlángolás"-nak tűnik, főleg annak ismeretében, hogy semmit sem tudsz arról, hogy ő mit érez, de Te már 3 évre előre tervezel.)
Kinövöd.
Sok sikert.
Nyugi van. Vannak normális, felnőttszerű fiatal fiúk is, akiket komolyan érdekelnek a lányok nem csak tapikukinyomi és csá.
Keresgélj. Tiéd az élet.
40 éves "pasi" hát jaj.
ezt a történetet megírtam már egy másik hasonló lánynak is, de bemásolom ide hátha segít. azóta mióta leírtam megint jó idő telt el, és a csaj még mindig nem tudta elfelejteni a volt tanárát, pedig már 21 éves :S azóta sem volt egy értelmes kapcsolata... de inkább olvasd el:
a legjobb barátnőm 6 évig volt szerelmes a tanárába. végigcsináltam vele azt az időt, ő totál rossz úton indult el, megpróbált a tanár bizalmába férkőzni, aki végülis engedte, és mikor a barátnőm azt hitte h kölcsönös az érzés érettségi után bevallott mindent a csávó meg nagy szemeket meresztett és kiröhögte. ennyit erről. persze elfelejtette őt viszonylag hamar, de rájött h nem is ismerte igazán. azt tudta hol lakik kik a szülei mit szeret enni, stb, de hogy milyen a gondolkodása, az életfelfogása, mik az érzelmei arról semmit. így pedig nem lehetett szerelmes vagyis rájött h 6 évet elcseszett az életéből arra, hogy egy álomkép után futott.
remélem tanulságos sztori :)
szia, hasoló helyzetbe vagyok, csak már benne a közepébe..
ha gondolod beszéljünk msnen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!