Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan adhatnám egy 20-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám egy 20-25 évvel idősebb pasi tudtára, hogy szeretem anélkül, hogy botrány lenne belőle?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, már lassan egy éve vagyok szerelmes az egyik tanáromba. Ez nem csak az az idióta kamaszlángolás, tényleg szeretem, és szeretném, ha legalább tudna róla. Tudom, hogy még 3 évig nem lehet köztünk semmi, de nagyon sokat jelentene nekem, ha ismerném az érzéseit, és tudnám, hogy hogy viszonyul hozzá.
2009. ápr. 1. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen biztos tipp sincs arra, hogy ne legyen botrány belőle; ha levelet írsz, az bizonyíték, ha meg kettesben lennél egy tanárral, az már alapból gyanús lenen mások számára. Arról nem is beszélve, hogy a tanár számára felettébb kellemetlen volna az egész helyzet.

(Egyébként meg ez igenis egy "idióta kamaszlángolás"-nak tűnik, főleg annak ismeretében, hogy semmit sem tudsz arról, hogy ő mit érez, de Te már 3 évre előre tervezel.)

2009. ápr. 1. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom maradjon meg ez benned. És ne hozd őt kellemetlen helyzetbe.
2009. ápr. 1. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kinövöd.

Sok sikert.

Nyugi van. Vannak normális, felnőttszerű fiatal fiúk is, akiket komolyan érdekelnek a lányok nem csak tapikukinyomi és csá.

Keresgélj. Tiéd az élet.

40 éves "pasi" hát jaj.

2009. ápr. 1. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
mindenki eleteben volt ilyen korszak es ez igenis kamaszlangolas. Ennek nincs ertelme, mert 1000 %, hogy nem akar toled semmit, ha szerencses vagy, nem mondja el az igazgatonak.tartsd magadban, majd elmulik, nem lenne ertelme elmondani.
2009. ápr. 1. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:

ezt a történetet megírtam már egy másik hasonló lánynak is, de bemásolom ide hátha segít. azóta mióta leírtam megint jó idő telt el, és a csaj még mindig nem tudta elfelejteni a volt tanárát, pedig már 21 éves :S azóta sem volt egy értelmes kapcsolata... de inkább olvasd el:

a legjobb barátnőm 6 évig volt szerelmes a tanárába. végigcsináltam vele azt az időt, ő totál rossz úton indult el, megpróbált a tanár bizalmába férkőzni, aki végülis engedte, és mikor a barátnőm azt hitte h kölcsönös az érzés érettségi után bevallott mindent a csávó meg nagy szemeket meresztett és kiröhögte. ennyit erről. persze elfelejtette őt viszonylag hamar, de rájött h nem is ismerte igazán. azt tudta hol lakik kik a szülei mit szeret enni, stb, de hogy milyen a gondolkodása, az életfelfogása, mik az érzelmei arról semmit. így pedig nem lehetett szerelmes vagyis rájött h 6 évet elcseszett az életéből arra, hogy egy álomkép után futott.

remélem tanulságos sztori :)

2009. ápr. 1. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:

szia, hasoló helyzetbe vagyok, csak már benne a közepébe..

ha gondolod beszéljünk msnen

2009. jún. 25. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!