Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy nálam 15 évvel idősebb pasim.
Szeretem őt.
Figyelt kérdés
Rendes, tudom, h sosem csalódnék benne, segít mindenben, ő is szeret. Csak ott a kora. Félek, h korán elveszítem.Találkozni akar velem újra az előző barátom.Azért hagyott el,mert fél évere elment tanulni törökbe.De előtte 2 hónappal hagyott el mielőtt elment.Egy hónapra rá megint lett csaja. Vele ugye 1 hónapig volt együtt, és érdekes módon kitartott vele, amíg vissza nem jött. Ennek már 2 éve, de már nincs együtt a csajjal.És most megint velem lenne. Végzett a sulival, van munkája, háza. A mostani barátom tudja, h keresett a régi. És erre azt mondta fiatal vok, nem áll kettőnk közé. De hogy döntsek. Engem csak a kora rémiszt meg, amúgy összepasszolunk.
2010. jan. 4. 11:26
1/8 A kérdező kommentje:
A mostani pasimmal másfél éve vagyunk együtt. Az előzővel 4 hónapig voltam.
2010. jan. 4. 11:29
2/8 A kérdező kommentje:
én vok 23, ő 38 éves egy hónap eltéréssel van a szülinapunk.
2010. jan. 4. 11:32
3/8 anonim válasza:
Várj, először is Ő mennyi és Te mennyi vagy? 15 év korkülönbség nem sok egészen addig, amíg nem tervezel Vele komolyabban. Ha Te még tizenéves vagy vagy a húszas éveid elején jársz, akkor igenis sok a korkülönbség. Teljesen más generáció, később kiütköznek ennek a hátrányai is. Szerintem kár elszúrni a fiatalságodat egy ennyivel idősebb pasi mellett. Én olyan 18-19-nek tippellek. Persze, szeretni lehet, az idősebb férfiak nagyon vonzók, de hosszabb távon nem éri meg. Én is szerettem 16 évesen egy 31 éves pasit, aki csodálatos volt, megfogott a személyisége. Hajtotta a szabadságvágy, festő volt és hihetetlen ember. Találkozgattunk, Ő volt az első igazi szerelmem, majdnem lefeküdtem vele, de aztán rájöttem, hogy ez nem fog menni, mert számára én még gyerek vagyok.
18L
2010. jan. 4. 11:37
4/8 anonim válasza:
Bocsi, akkor rosszul tippeltem:) Így is elég sok, de Te döntesz.
2010. jan. 4. 11:38
5/8 anonim válasza:
Az én meglátásom szerint maradj a másfél éves kapcsolatnál. Amint írtad: az előző barátod szakított veled és már egy másik lánnyal is összejött utánad egy hónappal, függetlenül attól hogy amíg távol volt együtt voltak. Akkor ennyi erővel veled is maradhatott volna távkapcsolatban, vagy nem? Tapasztalatból beszélek: ha minden oké a jelenlegi pároddal a korkülönbség ellenére is akkor tartsatok ki egymás mellett. A férjem és köztem is majd 15 év korkülönbség van, ő 34 én 20.
2010. jan. 4. 11:42
6/8 anonim válasza:
sok kérdés van itt nagy korkülönbség témakörben. kicsit szokatlan dolog ez, de egyáltalán nem ritka.
én nem értem, miért kéne dobnod a pasidat azért, aki korábban elhagyott Téged.
amúgy a barátnőm 20 évvel fiatalabb nálam, és 3,5 éve vagyunk együtt.
40F
2010. jan. 4. 12:38
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Nem dobom el ezt a kapcsolatot, azért ami biztos h nem szólna hosszú távra. Csak 2 szék közül a pad alá esnék.
2010. jan. 5. 11:33
8/8 anonim válasza:
Szintén 15 évvel idösebb párom van, már egy éve, de minden fantasztikus, mint az elején... Eggyütt élünk, tervezünk. Sok sikert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!