Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne visszahozni a szerelmet?
20:43 vok.
szerintem mind a kettőtök részéről kihűlt már a szerelem és a kapcsolat is ez ebben a korban előfordul. Az ember meglát egy lányt aki megtetszik neki és elvarázsolja, lehet a pasidnak is tetszik valaki, amit nyilván nem fog bevallani.
Szerintem ne erőltessétek ezt a kapcsolatot túlzottan, mert ebböl már max csak amolyan szex-barátság féle maradna meg ami már nem párkapcsolat. Maradjatok barátok ha ez sikerülni fog.
De én nem fűzök neked ehhez túl sok reményt.
Nme hinném, hogy másik csaj lenne a dologba.. Csajozni se igazán mer, mert nincs semmi önbizalma se. Mellesleg tudom, hogy egyből elmondaná. Nagyon őszinte :)
Megpróbáljuk még 1x, kíváncsi vagyok, mi lesz..
Elveszíteni nem akarom...
szia
csináljatok programokat ahol ketesbe tudtok lenni:)
akár egy piknikezés is lehet ez a program a lényeg az h olyan progit szervezetek ahol mind a keten jól érzitek magatokat
sok sikert :)remélem ujra szerelmesek lesztek 16/l
Köszi a válaszokat!
Remélem sikerül... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!