Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon eljönne, egyáltalában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon eljönne, egyáltalában megkérdezzem?

Figyelt kérdés

Eddig 2x (kb. 2x 10 percet)beszéltem egy csajjal a suliban.Tudni kell róla hogy ő olyan nehezen megnyílós típus.Most ugye gimiseknek itt az érettségi szünet és szerintetek megkérdezzem hogy nem-e lenne kedve talizni?

Nem akarok túl nyomulósnak tűnni,de szeretném látni :P

Csak az a baj hogy ma is megkérdeztem hogy lenne-e kedve velem sütizni, de azt mondta hogy nem ér rá mert ugye osztálykirándulásra megy.

A lényeg:Megkérdezzem hogy akar-e velem talizni,vagy várjam meg míg újra találkozunk suliba?

2010. máj. 1. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezd meg:) de csak kedvesen!
2010. máj. 1. 17:27
 2/4 anonim válasza:
Hát figyi, én is félénk vagyok meg visszahúzódó szóval inkább tapasztalatból mondom hogy szerintem ö is örülne neki ha elhívnád :)
2010. máj. 1. 17:27
 3/4 A kérdező kommentje:

De ezzel nem viszem túlzásba?Mármint nem nyomulok nagyon?

Mert lehet hogy már zavarná.

2010. máj. 1. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Banyek, ne agyalj már azon,hogy zavarná-e, meg mi lenne, ha... Akarod látni? Kell neked? Tetszik? Akkor meg tegyél meg mindent, hogy sikerüljön randiznotok. Majd alakul valahogy,ha meg nemet mond,akkor jön más.. Nem kell ezt túlreagálni. De ha komolyan gondolod,ne halogasd..
2010. máj. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!